Arbejde Administrationschef unspecified Danmarks Tekniske Universitet - jobtilbud

GÆLDER
id: NTAyNTI1MyA3

reference: 5025253

documentId: 5025253

connectionPointId: 7

lastModificationDate: 1564749005593

stillingsbetegnelse: Administrationschef

jobbeskrivelse:
Vi søger en dygtig og engageret administrationschef til DTU Fysik.

DTU Fysik er et institut med omkring 240 medarbejdere og med en samlet økonomi på ca. 200 mio. kr. Vi forsker og underviser inden for fysik og bidrager til samfundet ved at uddanne dygtige ingeniører og forskere, og ved at udføre forskning, innovation og produktudvikling i samarbejde med virksomheder. Vi favner et alsidigt og dynamisk miljø med engagerede medarbejdere fra 30 lande verden over. Vi hjemtager midler til finansiering af forskningsprojekter fra offentlige og private fonde, både nationalt og internationalt.

På DTU Fysik er vi internationalt anerkendt inden for materialevidenskab, bæredygtig energi, kvantefysik og kvanteteknologi samt biofysik, og vi har forskningssamarbejde med virksomheder og universiteter i hele verden. Instituttet udbyder kurser og projekter til bachelor-, diplom-, kandidat- og ph.d.-uddannelserne på DTU samt engagerer gymnasieelever i naturvidenskab i bred forstand. Vi har state-of-the-art forsknings- og undervisningsudstyr, som understøttes af vores mekaniske værksted, og vi rummer enheden Teknologihistorie DTU.

Instituttet er organiseret i otte faglige sektioner, som hver især har en administration. Administrationschefen har således et tværgående ansvar for de administrative processer i instituttets matrix organisation samt overordnet ansvar for samarbejdet med DTU's centrale enheder.

Jobbet: Administrativ nøgleperson med overblik
Du vil som administrationschef have ansvar for at sikre effektive administrative processer på instituttet i tæt samarbejde med de administrative medarbejdere i sektionerne. Du vil yde praktisk og strategisk ledelsessupport på instituttet, have både overblik og detaljeret indsigt i instituttets økonomi, samt bidrage til vores arbejde med at hjemtage og administrere forskningsmidler.

Administrationschefen indgår i instituttets ledelsesgruppe og refererer til institutdirektøren.

De primære ansvarsområder er:
  • At lede udviklingen af administrative processer og sikre effektiv brug af administrative systemer.
  • At udarbejde eller bidrage til ledelsesrapporter, herunder årsrapporter, handlingsplaner og strategiplaner.
  • At sikre effektivt og gensidigt givende samarbejde med DTU's centrale enheder f.eks. inden for HR, økonomi, jura og IT.
  • At være personaleleder for tre mellemledere, som har ansvar for infrastruktur, bygningsdrift, indkøb, kommunikation samt for Teknologihistorie enheden.

Kvalifikationer: Administrativ erfaring og stort overblik
Vi forventer at du har en akademisk baggrund, ledelseserfaring og et stærkt personligt engagement.

Der vil specifikt blive lagt vægt på følgende:
  • Du har solid erfaring med administration herunder brug af administrative systemer (DTU bruger blandt andet en Oracle platform), samt med økonomistyring og strategisk budgetlægning.
  • Du tager ansvar og er god til at afslutte opgaver.
  • Du bevarer overblikket i en travl hverdag, du trives med at have mange bolde i luften, og kan gå i detaljen når hensigtsmæssigt.
  • Du har gode samarbejdsevner, handlekraft og politisk dømmekraft.
  • Du har personlig gennemslagskraft, der skaber motivation og naturlig respekt hos kollegaer.
  • Du behersker dansk og engelsk på forhandlingsniveau - både skriftlige og mundtligt.

Erfaring fra forsknings- og universitetsverdenen er en fordel, og vi forventer at du skaber et netværk på tværs af DTU til andre institutter og til de centrale enheder.

Din kommende arbejdsplads
Vi tilbyder et attraktivt, udviklende og alsidigt job på en dynamisk, internationalt orienteret arbejdsplads. Du vil opleve stor selvstændighed i opgaveløsning og afveksling i opgaverne. Vi lægger vægt på fleksibilitet i forhold til opgavevaretagelsen og arbejdstid samt på faglige og personlige udviklingsmuligheder.

Som leder på DTU er du med til at sætte retningen på et af Europas førende forsknings- og uddannelsesinstitutioner. Vores kerneforretninger er uddannelse, forskning, forskningsbaseret rådgivning og innovation, og vi arbejder for at være en drivkraft for velfærd og bæredygtig værdiskabelse såvel nationalt som internationalt. Din indsats er med til at skabe ny viden til gavn for samfundet. Du kan således se frem til stort ansvar og friheden til at forvalte det. Som leder på DTU er du med til at sætte rammen for en resultatorienteret, udfordrende og udviklende arbejdsplads.

DTU arbejder kontinuerligt med at professionalisere ledelse. Det arbejde er konkretiseret i DTU Lederrollen, der beskriver DTU's forventninger til ledernes faglige og personlige kompetencer. DTU Lederrollen baserer sig på fire hjørnestene: Faglig ledelse, ressourceledelse, resultatskabende personaleledelse og strategisk ledelse. Derudover er det en forudsætning for at varetage en lederrolle på DTU, at den enkelte leder bringer det personlige lederskab i spil. Det betyder blandt andet at alle ledere har blik for at understøtte, at resultater skabes i samspil mellem mennesker. Du kan læse mere om DTU's lederrolle på hjemmesiden. http://www.dtu.dk/-/media/DTUdk/Jobsite/Lederrollen_folder.ashx?la=da

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er på chefkonsulent-niveau i henhold til AC-overenskomsten eller anden relevant overenskomst. Arbejdssted er DTU Lyngby Campus.

Ansøgning og kontakt
Vi skal modtage din online ansøgning senest den 25. august 2019. Søg stillingen online på www.job.dtu.dk. Åbn linket "Ansøg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i løbet af uge 36 og eventuelt uge 37.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte institutdirektør Jane Hvolbæk Nielsen, 4525 3222 eller jane (at) fysik.dtu.dk.

Læs mere om DTU Fysik på www.fysik.dtu.dk.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Vores mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. 11.200 studerende uddanner sig her til fremtiden, og 6.000 medarbejdere har hver dag fokus på uddannelse, forskning, innovation og forskningsbaseret rådgivning, som bidrager til øget vækst og velfærd. DTU stiller krav og giver muligheder uanset hvor i organisationen, man arbejder. Vi står for høj faglighed, kollegial respekt og ansvarlig handlefrihed.numberOfPosts: 1

jobCategoriesCodes_0: http://data.europa.eu/esco/isco/C1219

abstractJV_contact_0:
Send ansøgning på en af de angivne kommunikationskanaler

positionTypeCode: directhire

contractTypeCodes_0: fulltime

Arbejdsgiver Navn: Danmarks Tekniske Universitet

source: DK-STAR

GÆLDER

Similiar jobtilbud

2 Pizzabagere søges -

Himmerland Golf og Spa Resort søger to pizzabagere.Den ene stilling er en fuldtidsstilling.Fri hver anden weekend og med 148 timer over 4 uger.Den anden stilling er en deltidsstilling.Fri hver anden weekend og med 79 timer over 4 uger.For begge stillinger gælder at der er løn efter overenskomst.For
HIMMERLAND GOLF & SPA RESORT A/S - 2019-02-20 - unspecified

211-0016/18-2N Tenure-track Assistant Professor of Resource Economics -

Tenure-track assistant Professor of Resource Economics Department of Food and Resource Economics Faculty of Science University of Copenhagen The Department of Food and Resource Economics, Faculty of Science, University of Copenhagen invites applications for a position as tenure-track assistant
KU - SCIENCE - IFRO - 2019-01-05 - unspecified

Ambitiøs salgskonsulent søges! -

Har du lyst til at udvikle dit salgstalent med Danmarks største brands og med kompetent sparring og coaching? Så er det DIG vi vil have på vores team. Isa Advertising er en virksomhed i stor vækst, og vi glæder os over at vi nu kan udvide vores
Isa Advertising Danmark ApS - 2018-09-29 - unspecified

Boligselskabet SØNDERBO søger BOLIGADMINISTRATOR -

Boligselskabet Sønderbo ejer og administrer 400 boliglejemål i Aalborg, alle lejemål er beliggende i Aalborg Centrum. Der administreres også datterselskaber med opførsel af nybyggeri. Boligselskabet SØNDERBO søger en boligadministrator eller en, der ønsker
Boligselskabet Sønderbo 4 ApS - 2018-09-22 - unspecified

Chauffør med egen bil med bøjlestang, til ugentlig leverance i KBH -

Vi er 2 virksomheder i 8680 Ry - Henholdsvis et renseri og en gardinsystue, der søger en chauffør, der enten tirsdag eller torsdag, vil ha\' mulighed for at mødes med os i Roskilde og herefter levere/afhente henholdsvis renseri/sytøj hos 10-12 kunder i KBH, for tilslut at
Systuen PANA ApS - 2018-09-02 - unspecified

chauffør, persontransport -

City Trafik ApS søger 2 friske chauffører samt en weekend afløser . Hjemme zone Herlev og Humlebæk  Ansættelseskrav: Kørerkort : Kategori B samt lille erhvervskørekort Kurser : Chaufførkort og BAB kurser Ren straffeattest Det forventes at du
Citytrafik ApS - 2018-10-02 - unspecified

Document Controller for offshore wind farms -

Would you like to manage the technical documentation and support a project team in the construction of offshore wind farms? Join us and become Document Controller in our Document & Records Management department where you’ll be responsible for driving document development and review, and where
Ørsted A/S - 2019-02-05 - unspecified

Er du vores nye Brander til vores brandcrew i Hørsholm? -

Vil du have en enestående mulighed for et spændende og afvekslende deltids- eller studiejob og har du sans for service, let til smil og et talent for salg? I vores brandcrew er du kundens ansigt udadtil, og det er således afgørende, at du kan skabe positiv opmærksomhed omkring dig og ikke mindst
RELATIONMEDIA A/S - 2019-06-27 - unspecified

Erfaren supersælger søges til kloakfirma i Københavnsområdet -

Virksomheden er i vækst og vi leder efter en sælger, der kan få sparket nogle døre ind og videreudvikle vores kundeportefølje indenfor slamsugning, spuling, TV-inspektion (DTVK) og kloakrenovering.Vi hjælper og støtter hinanden i dagligdagen og værdsætter en uformel kultur som er præget af
ABC ApS - 2019-05-14 - unspecified

FIT Sales & Operations Coordinator - French Speaking -

We need more people to join our French FIT departmentYOUR ROLE  The main function of this role will be achieving successful sales and operations of FIT tours.RESPONSIBILITIES & REQUIRED SKILLS• Good customer contact, direct contact with traveller to plan most-suited itinerary• Create relevant,
VOS ApS - 2019-01-23 - unspecified

Global Medical Manager positions open in Global Medical Affairs GLP1 areas -

Are you looking for an opportunity where you can utilize your medical knowledge to generate, interpret and communicate scientific data? Does interacting with global medical leaders interest you? Then we have an opportunity for you within our global medical affairs department. About the DepartmentGlobal
Novo Nordisk A/S - 2019-07-11 - unspecified

IT-administrator til cloud og On-Premise løsninger -

Vi søger en IT-administrator, der kan bistå med varetagelse af ansvaret for og udførelse af IT-opgaverne i forbindelse med drift, vedligehold og support af egenudviklede VAX-løsninger. Opgaven omfatter både vores cloud-baserede løsning, der er etableret i hostet datacenter og On-Premise løsninger
mySupply ApS - 2019-06-01 - unspecified

Jobs in Scandinavia -

In search of jobs in scandinavia? Look no further. All applicants must speak and understand basic English, we also accept Norwegian, Swedish and Danish speaking.We are getting an increased demand in workers for projects in Norway. We are therefore searching for skilled workers in various fields.
Vikarholdet.dk ApS - 2019-03-07 - unspecified

Kok / Cater til Eurest kantine Zenit Company House -

Er du en ambitiøs og gastronomisk stærk kok / cater? Så er det dig, vi søger til vores personalerestaurant i Århus v. Din daglige arbejdsplads Som kok / cater hos os, bliver du del af et dynamisk team på 6 kolleger, som dagligt driver personalerestauranten for vores
Eurest Kantine, Company House Zenit - 2018-08-11 - unspecified

Kontorassistent (advokatsekretær) -

Til tiltrædelse snarest søger vi en kontorassistent (advokatsekretær).Vi forventer, at du har mindst et par års kontorerfaring, men ikke nødvendigvis fra advokatbranchen, og at du har erfaring med Officeprogrammerne.Der er tale om et alsidigt job, hvor du trin for trin vil blive indført i en allround
UNIVERSADVOKATER I/S - 2019-01-01 - unspecified

Lagermedarbejder med truck-certifikat søges -

Vi er en størrer frugt & grønt virksomhed med 4000 m2 kølelager opdelt i flere mindre kølerum med forskellige temperaturer. Vi søger en fuldtids lagermedarbejder til at indgå i vores eksisterende team af dygtige lagermedarbejdere. Arbejdstiden vil ligge i tidsrummet fra kl. 6:00 til kl. 16:00
TRIOFRUGT APS - 2019-03-28 - unspecified

Mechanical Engineer - Tower Internals -

Are you a mechanical engineer with a practical understanding of the value chain? Our team in Tower Engineering are looking for a broad engineer to work in this area, bringing solutions for the current and future products here at Vestas! Tower > Tower Engineering > Tower Internals & TCMTower
Vestas Wind System A/S - 2019-05-15 - unspecified

Møbelmontør søges til omgående tiltrædelse. -

Da vi har travlt søger vi 1 møbelmontør til at indgå i vores team.Vi håber, at du er en af dem.Arbejdet består primært i at levere og montere forskellige typer møbler for vores kunder.Du behøver således ikke være uddannet møbelsnedker, dog skal du have hænderne skruet rigtigt på samt have
Somers ApS - 2019-07-30 - unspecified

Morgenfriske rengøringsassistenter med sans for detaljer -

Vi er i vækst og søger derfor nogle nye kompetente medarbejdere til at varetage rengøringen hos ny kunder, med opstart pr 1/3-2019.Vi søger henholdsvis 2 hverdags assistenter og 1-2 weekends assistenter, som i fællesskab vil stå for rengøringen alle ugens 7 dage.Jobbet skal udføres
Cklar Service Sjælland ApS - 2019-01-23 - unspecified

Pædagog til Vuggestuegruppe -

Vi søger en pædagog 35 t/uge til en af vores vuggestuegrupper med 13 børn ialderen 0-2,10 år.Vi forventer at du kan arbejde struktureret og målrettet med børnene opdelt i mindre læringsgrupper i tæt samarbejde med stuens personale samt de andre grupper på etagen.Vi arbejder med effektstyring
Frederiksberg Folkebørnehave og Vuggestue - 2018-11-16 - unspecified

PhD scholarship in Planning and Operating Public Transport Services with Autonomous Vehicles -

The Transport Modelling Group (TMG) of the Technical University of Denmark (DTU), Department of Management Engineering, is looking for excellent applicants to pursue PhD studies, starting in January 2019. Our group do methodological research in Quantitative Transport Models for the benefit of the society.
Danmarks Tekniske Universitet - 2018-09-13 - unspecified

Sea Transport Specialist (14748) -

Division Offshore Location: Denmark, VejleAbout Siemens Gamesa Renewable EnergyIt has been two years since we set out to lead the transition to a more sustainable world, empowering people and making the most of the potential of the wind. And we made it. At Siemens Gamesa we make real what matters: clean
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S - 2019-07-11 - unspecified

Servicemedarbejder - Assens -

Holder du af den danske natur, og vil du være med til at passe rigtig godt på den?Vi søger en person der med engagement, ansvarsbevidsthed og servicemind har lyst til at tage en vagt med sortering af kemi på en virksomhed i Assens.Det kræver at du har kemisorteringsbevis.Som person ser vi gerne
Kjær Vikar og Rekruttering - 2018-12-22 - unspecified

Smed/Svejser -

Johnson Controls Denmark søger flere nye kollegaer med høje faglige kvalifikationer inden for svejsning til vores produktion i Sabroe Factory, Aarhus. Vi stiller høje krav til sikkerhed, kvalitet og certificeringskrav (PED), og vi tilbyder opkvalificering og kurser til dig, hvis
JOHNSON CONTROLS DENMARK ApS - 2018-09-21 - unspecified

Softwareudvikler – Vestfyn -

Går du med en Ole Opfinder i maven og har du styr på programmering, så har du nu muligheden for at være med fra start i en helt ny udviklingsprocess i hjælpemidler til brug i genoptræning af mennesker med erhvervet hjerneskade.Arbejdsopgaver Du skal designe og implementere GUI og programmere til
Kjær Vikar og Rekruttering - 2019-01-29 - unspecified

Til kundeservice/ordrekontoret -

Claus Sørensen A/S søger en medarbejder til ordrekontoret, hvor arbejdsopgaverne er kundeservice og behandling af ind-/udleveringsordrer. Frysehuset Claus Sørensen Gruppen A/S, Terminal Vejle Nord (arbejdspladsen ligger i Vejle kommune). Arbejdstiden vil som udgangspunkt ligge i
CLAUS SØRENSEN A/S Terminal Vejle Nord - 2018-11-07 - unspecified

Tjener souschef søges -

  Globen Flakket søger dig til at indgå i vores ambitiøse tjener team.   Globen Flakket er en travl forretning beliggende ved Aarhus Å, som består af cafe/brasserie i stueetagen samt møde-og selskabslokaler i underetagen og på 1.sal., Vi kan servicere
Globen Flakket - 2018-09-05 - unspecified

To studentermedhjælpere til GRØN DYST -

Brænder du for bæredygtighed og FN\'s 17 bæredygtighedsmål, og har du lyst til at arbejde med de praktiske opgaver i forbindelse med GRØN DYST på DTU, så er du måske en af de to studentermedhjælpere, vi mangler. GRØN DYST, der en del af Afdelingen for Uddannelse og Studerende (AUS) på DTU,
Danmarks Tekniske Universitet - 2019-04-03 - unspecified

Ungarbejder til lager -

VI SØGER LIGE NU 10 UNGARBEJDEREEr du dygtig til at have mange bolde i luften, og trives du godt med at tingene til tider går lidt stærkt? Hvis ja, har du muligheden her.I Smartbake Bakery Group kan du se frem til at komme ind i en virksomhed i rivende udvikling. Hvor andre skærer ned, bygger vi
Smartbake Bakery Group - 2019-05-17 - unspecified