Arbejde Administrativ køretøjsansvarlig unspecified Nordjyllands Politi - jobtilbud

GÆLDER
id: NDg5NzU0NCA3

reference: 4897544

documentId: 4897544

connectionPointId: 7

lastModificationDate: 1540881384940

stillingsbetegnelse: Administrativ køretøjsansvarlig

jobbeskrivelse:

Aalborg, Nordjyllands Politi

Har du lyst til at bidrage til en sikker og effektiv daglig drift i Nordjyllands Politi, der skal sikre den bedst mulige og meste effektive service for borgerne? Så er du muligvis vores nye administrative køretøjsansvarlige!

Indkøb og Logistik
Du bliver en del af enheden for Indkøb og Logistik, der er del af Økonomiafdelingen.
Afdelingen varetager kredsens indkøb og bestiller alt fra almindelige kontorartikler til politispecifikke varer. Derudover løser vi administrative opgaver ved drift og vedligeholdelse af køretøjs området, facility management området, uniformsudlevering, kort og nøgleadministration, lagerstyring m.v.

Teamet består af fem administrative medarbejdere, der i høj grad arbejder med driftsopgaver, der vil desuden løbende være ad hoc opgaver. Vi tilbyder et åbent og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor du får et indgående kendskab til politiet som organisation. Der er desuden mulighed for løbende faglig og personlig udvikling.

Arbejdsopgaver
Som administrativ køretøjsansvarlig sørger du bl.a. for korrekt håndtering af indkomne beskeder om fejl og mangler i vognparken samt administration af brændstofkort og brobizz. Du udfærdiger rekvisitioner på værkstedsarbejder og arbejder efterfølgende med fakturahåndtering, varemodtagelse samt kontrol. Du har dagligt samarbejde med servicepersonalet omkring værkstedsbesøg vedrørende fejl og mangler på køretøjer samt hente-og-bringe service. Du sikrer god værdi af de indgåede værkstedsaftaler, herunder controlling af værkstedsaftaler samt stikprøvekontrol af udskiftede reservedele.

Du planlægger udskiftning af kredsens køretøjer og bidrager desuden til økonomichefen i forhold til investeringsbudgetter – det inkluderer også, at du deltager i køretøjsudvalget.

Du udtager og sikrer klargøring af biler til kurser, aktioner samt større hændelser både lokalt og nationalt. Du deltager i mindre projektopgaver omkring udvikling af vognparken, samt implementering af nyt udstyr, analyseprojekter, evaluering angående kapacitetsudnyttelse samt ændringer ved fordeling af køretøjer mellem områder og organisatoriske enheder.

Om dig
Du har indsigt i administration af værkstedsaftaler, service, reparation og vedligeholdelse af køretøjer. Du har desuden teknisk indsigt og generelt godt kendskab til køretøjer.

Du agerer omkostningsbevidst og kan på kvalificeret vis bidrage med input til kredsens prognoser og investeringsbudgetter på køretøjs området. Du har fokus på compliance og sikkerhed samt reelle operative behov som vægtes højt i kredsen.
Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en lignende stilling og at du er fortrolig med Excel og Word – øvrige nødvendige IT-programmer, vil du modtage grundig oplæring i.

Vi forestiller os, at du som person er serviceminded og robust. Du har god struktur, går proaktivt til dine opgaver og planlægger dem på en måde, der tillader dig at følge op. Du arbejder effektivt og resultatorienteret og har en positiv tilgang til arbejdet. Du kan lide udfordringer og formår at se løsninger frem for begrænsninger. Du har gode samarbejdsevner og evner at kommunikere til forskellige faggrupper.


Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende
organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/Stat
samt OAO-S-fællesoverenskomst.

Dit arbejdssted bliver Nordjyllands Politi med adresse på Jyllandsgade 27, 9000 Aalborg.

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du
skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelse gennem hele din ansættelse.


Kontakt og ansøgning
Ønsker du yderligere oplysninger om jobbet, er du velkommen til at kontakte
økonomichef Niculai Boelt Cimpu. Tlf. 40 18 59 05.

Samtaler gennemføres sandsynligvis 15. og 16. november 2018 og tiltrædelsen vil
være pr. 2. januar 2019.

Når du ansøger om en stilling ved politiet opretter du samtidig en profil i vores
rekrutteringssystem. Hvis du søger flere stillinger ved politiet, skal du lægge en
ansøgning og et CV, samt dokumentation for uddannelse ind i systemet pr. ansøgt
stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du
søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Nordjyllands Politi
Nordjyllands Politi er landets næststørste kreds og dækker 9 kommuner fra Frederikshavn i nord til Mariagerfjord i syd. Vi er ca. 830 ansatte i Nordjyllands Politi; Hovedstationen er placeret i Aalborg og derudover er der patrulje- og efterforskningscentre i Frederikshavn, Hjørring og Hobro. Som en del af Dansk Politi er vi en politisk styret organisation, der løbende tilpasser sig det omgivende samfunds krav og forventninger.
Vi ønsker kontinuerligt at udvikle vores kerneopgaver som er, at skabe tryghed for befolkningen og forebygge og bekæmpe kriminalitet.
Nordjyllands Politi er en spændende og pulserende arbejdsplads, hvor medarbejdernes trivsel og job tilfredshed prioriteres højt. Vi arbejder for en professionel, helhedsorienteret og fremadrettet opgaveløsning, som kan understøtte vores vision om at være den mest trygge politikreds at virke, bo og færdes i.

Du kan læse mere om Nordjyllands Politi på www.politi.dk/Nordjylland.numberOfPosts: 1

jobCategoriesCodes_0: http://data.europa.eu/esco/isco/C4311

abstractJV_contact_0:
Send ansøgning på en af de angivne kommunikationskanaler

positionTypeCode: directhire

contractTypeCodes_0: fulltime

Arbejdsgiver Navn: Nordjyllands Politi

source: DK-STAR

GÆLDER

Similiar jobtilbud

2 Auto body repair workers -

  Autolakerer til 3 dages arbejdsuge   Grundet behov for udvidet produktionskapacitet søges to kompetente autolakerer Er du faglig ærekær, arbejder struktureret og selvstændigt kan tilbyde gode ansættelsesvilkår Send de ansøgning vedlagt CV på
4M Lakering A/S - 2018-10-05 - unspecified

2*Tømrer til opgave i Grenå -

Vores kunde, er et tømrerfirma, beliggende i Grenå, med ca. 5 ansatte. De fleste, af kundes opgaver, er i Grenå og Djurslandsområdet, og er alt fra nybyg til renovering, for både private, erhvervs- og offentlige kunder. Kunden ligger vægt på, kvalitet, højt
SYSTEM VIKAR BYG & ANLÆG ApS - 2018-10-24 - unspecified

Anlægsgartner til små anlægs opgaver søges!!! -

Savner du udfordringer og er du villig til at tage et ansvar... Så er du måske vores nye medarbejder! Vi vækster stille og roligt hvert år, og derfor har vi brug for kvalificere medarbejdere, der kan løse forskellige opgaver selvstændigt og sammen med andre medarbejdere.
Anlæg & Haveservice v/Peter Hansen - 2018-08-03 - unspecified

Be the face of UNICEF – promote children’s rights! -

Be the face of UNICEF – promote children’s rights!Would you like to strengthen your communicative abilities while working for a good cause?  As a promoter for UNICEF Denmark, you will improve your skills within communication, marketing and sales. You will become part of an international
UNICEF Danmark - 2018-08-15 - unspecified

BOGHOLDER/REGNSKABSCHEFENS HØJRE HÅND -

Der kommer til at arbejde med en bred række af opgaver inden for økonomi og regnskab Virksomhedsbeskrivelse: Addcomp DK A/S indgår i den svenske koncern ADDTECH AB og er et Shared Service Center, der servicerer 10 selskaber inden for produktion, regnskab og lager. Stillingsbeskrivelse:
PROFILPARTNERS ApS - 2018-08-17 - unspecified

Chauffør til dagligvare kørsel på Sjælland Nat & Dag/ We are looking for drivers to drive form Coop and Salling Group -

Vi udvidder så derfor har vi brug for dygtige chauffører til kørsel med dagligvare på sjælland, udgangspunkt i Albertlund/Ishøj/Brøndby/Køge.Vi søger to chauffører til distributionskørsel for Salling Group & Coop nat og dag.
HOVEDSTADENS FLYTTEFORRETNING ApS - 2018-08-29 - unspecified

Cyber Risk Manager -

Do you want to be part of protecting the green energy future from cyber attacks?   Join us and become Cyber Risk Manager in our Information Security department, where you – together with 1-2 other colleagues – will be driving and developing our cyber risk area. You’ll join a team of approx.
Ørsted A/S - 2018-10-20 - unspecified

Data Analyst with software engineering skills -

Would you like to help government institutions as well as large enterprises around the world reduce their power usage and optimise the performance of their equipment by exploring the thousands of data points we receive every second? Join Schneider Electric and help evolve our new generation, data-driven
SCHNEIDER ELECTRIC IT DENMARK ApS - 2018-11-02 - unspecified

Dygtig faglært elektriker søges -

Vi er et lille firma med 12 ansatte beliggende i Vanløse, som primært servicerer Storkøbenhavn. Vi søger en erfaren og fagligt dygtig kollega, der har lyst til at arbejde med skiftende opgaver inden for spjældarbejde for private og boligselskaber, samt byggeentrepriser.
STENILD EL ApS - 2018-08-24 - unspecified

Dygtig receptionist -

Motiveres du af selvstændige opgaver og faglige udfordringer? Trives du i et ambitiøst og tværfagligt miljø? Scan-Plast er en international virksomhed, der udvikler og markedsfører produkter i fremtidens materiale, fiberarmeret komposit. Vi henvender os derfor til mange
Scan-Plast - 2018-09-12 - unspecified

Global Commercial Operations Analyst -

As a key member of the Global Commercial Operations department we are looking for a new colleague that actively contributes to the success of the global CRM strategy. The overall focus will be on supporting the global, regional and local team in driving the adoption of new functionality and expanding
LEO PHARMA A/S - 2018-07-27 - unspecified

Housekeeping Supervisor -

We are looking for experienced, professional and careful Housekeeper and supervisor for the hotel industry.   It is a requirement that you have years of experience in the field. Responsibilities: Check rooms • Lead and motivate employees • Ensures a uniform and high quality standard • Daily
KHRS ApS - 2018-09-07 - unspecified

IT Auditor -

Job Description Does it appeal to you to apply your solid IT skills in a highly profiled department within a global company? Does it motivate you to manage both internal and external stakeholders in a job function where you will get to test not only your talent for IT, but also your consultancy skills?
DANFOSS A/S - 2018-10-16 - unspecified

IT-Projektleder til Politiets Efterretningstjeneste -

Søborg, Rigspolitiet, Politiets Efterretningstjeneste Til PET’s IT-organisation søges en teknisk funderet projektleder, der kan varetage opgaver i forbindelse med agil udvikling af IT-løsninger.Der kan være forskellige indgange til jobbet – men følgende kvalifikationer
Politiets Efterretningstjeneste - 2018-09-07 - unspecified

Job opening for freelance hairdressers, barbers and nail technicians -

If your heart burns within the industry of beauty we may be the salon you would fit perfectly into.  We are looking for freelance hairdressers, barbers and nail technicians for our newly designed concept salon located in the heart of Copenhagen, Amager.  Your hours and days are flexible
SALON JOSIE\'S - 2018-08-14 - unspecified

Kok/cater/køkkenassistent til Odense -

Er du holdspiller og klar til at tage ansvar? Så er det måske dig, vi søger. Din daglige arbejdsplads Du bliver del af Chartwells teamet, som dagligt driver kantinen for vores kunde SDU i Odense. Sammen arbejder vi på hver dag at skabe en gastronomisk oplevelse for vores gæster.
EUREST A/S ODENSE UNIVERSITET KANTINE - 2018-09-08 - unspecified

Lab Associate, Production Strain Technology, Bagsværd -

Pioneer a brighter futureAt Novozymes, we work in close partnership with our customers and the global community to make a sustainable impact. We use science to advance industries, and as part of Research, Innovation and Supply, you will help find the biological answers and build the new businesses that
NOVOZYMES A/S - 2018-10-11 - unspecified

Lead UX Architect - Mobile -

Maersk is the largest shipping and container logistics company in the world. A $30bn organisation with over 79,000 people, we ship roughly 20% of the world’s container freight. We’re bringing our organisation together to become an integrated container shipping and logistics company, fundamentally
MAERSK LINE A/S - 2018-07-27 - unspecified

Maskinarbejder/Industritekniker til CNC søges -

Kolbeck Vikar & Rekruttering søger to faglærte maskinarbejdere/industriteknikere til betjening af CNC-styrede maskiner. Erfaring med opstilling og programmering er vigtig og for den/de rette personer, er der tale om faste stillinger på dag- eller aftenhold.  Arbejdsopgaver:
Kolbeck Vikar & Rekruttering ApS - 2018-08-30 - unspecified

Mechanical Engineer (12744) -

Division Offshore Location: Denmark, Vejle   About Siemens Gamesa Renewable Energy With a worldwide installed capacity of 75 GW, Siemens Gamesa Renewable Energy has a presence in more than 90 countries and a team of 25,000 employees worldwide. Its end-to-end value chain presence encompasses
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S - 2018-10-04 - unspecified

Ny medarbejder til bogholderi / administration -

Vi søger ny kompetent bogholder 4-5 dage om ugen.  Arbejdsopgaver:  Debitor- og kreditorbogholderi. Finansbogholderi – herunder bl.a. bogføring, momsafstemning og –indberetning, import/eksport, klargøring af rapporter til måneds-/årsregnskab, lønbehandling,
UNI-VALVE A/S - 2018-09-29 - unspecified

Operational Purchaser to manage requests for quotes, POs and deliveries -

Would you like to work with operational procurement in an international setting at Europe’s fastest growing green energy company?   Join us and become an Operational Purchaser in Procurement Controlling where you’ll handle purchase orders and invoices and ensure on-time delivery.  
Ørsted A/S - 2018-10-03 - unspecified

Product Specialist -

About Siemens Gamesa Renewable Energy With a worldwide installed capacity of 75 GW, Siemens Gamesa Renewable Energy has a presence in more than 90 countries and a team of 25,000 employees worldwide. Its end-to-end value chain presence encompasses onshore and offshores wind turbines design, manufacturing,
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S - 2018-10-09 - unspecified

Sælger/produktspecialist m/k til øko-hjertebarn -

Green Matters søger en engageret, passioneret og ansvarsfuld sælger og produktspecialist både af strategisk og praktisk karakter til at varetage primært distrikt Sjælland.   Om green matters green matters er en ekspanderende grossistvirksomhed, der arbejder med både
GREEN MATTERS ApS - 2018-08-17 - unspecified

Senior HSE Specialist for a healthy and safe workplace -

Are you a data-driven problem-solver with a deep understanding of how and why incidents occur? Are you capable of identifying improvement opportunities from raw health and safety data and turning these into value-adding projects?   Join us and become Senior HSE Specialist in the Wind Power HSE
Ørsted A/S - 2018-10-02 - unspecified

Student Assistant for Digital Marketing, Oticon Medical -

Are you experienced in executing on web content strategies focusing specifically on SEO and SEM, and in implementing and maintaining SEO on content pages in a corporate WCMS? Do you thrive when taking part in creating results when it comes to rankings, keyword performance and competitor benchmark? And
OTICON A/S - 2018-09-15 - unspecified

Swedish country-manager -

Taler du svensk?Bliv vores næste country-manager hos RudeCru.com Rebel Fashion Store.RudeCru.com søger en alsidig fleksjobber eller studentermedhjælper 10-15 timer om ugen, til vores team i Ballerup.Vi lægger vægt på at du arbejder selvstændigt, men samtidigt
MD-IMPORT ApS - 2018-09-13 - unspecified

Tekniker/Hydraulik -

Vi søger til vores kunde en dygtig produktions-tekniker med mod på udfordringer. Stillingen tidsbegrænset i første omgang 3-4 måneder og er fuldtid og arbejdssted er i Herlev. Om jobbetDu bliver en del af et teknisk team som har til opgave at montere og fejlsøge
SYSTEM VIKAR MANDSKABSUDLEJNING ApS - 2018-07-27 - unspecified