Arbejde Administrativ medarbejder med skarpe kompetencer på lønområdet (Genopslag) unspecified RIGSPOLITIET. AFDELING. - jobtilbud

GÆLDER
id: NDg5MjIwMSA3

reference: 4892201

documentId: 4892201

connectionPointId: 7

lastModificationDate: 1539586386136

stillingsbetegnelse:
Administrativ medarbejder med skarpe kompetencer på lønområdet (Genopslag)

jobbeskrivelse:

København, Rigspolitiet, Koncern HR

Har du erfaring indenfor lønområdet, og brænder du for kvalitetsarbejde med kontroller og tilsyn? Så læs videre her - måske er du vores nye kollega.

Din nye arbejdsplads
Administrationscenteret under HR Administration varetager personaleadministrative forhold for alle politiets medarbejdere og består af flere sektioner. Sammen med 12 kolleger bliver du en del af sektionen HR Kvalitet og Optimering.

Sektionens ansvarsområder omfatter en række administrative opgaver, blandt andet har vi ansvaret for udførelse af fastlagte kontrolopgaver vedrørende løn, personalejournal og organisationsstruktur samt for den løn- og personalemæssige del af Rigsrevisionens årlige besøg. Derudover har vi ansvaret for drift og vedligeholdelse af organisationsstrukturen og personalejournalsystemet.

Du bliver en del af et team, som sætter en ære i at sikre kvaliteten i opgaveløsningen. Vi har forskellige faglige baggrunde og kompetencer og sætter en ære i at sparre og vidensdele med hinanden. Vi har et godt kollegialt sammenhold og kendetegnes ved en god og uformel tone med plads til spas.

Om jobbet
Som vores nye kollega er din primære opgave at drive og videreudvikle lønkontrolkonceptet for politiet og Anklagemyndigheden. Koncern HR implementerede i 2014 en intelligent lønkontrol baseret på principper for sandsynlighed og risiko, systematisk fejlretning ved kilden, løbende justering ud fra kontrolresultaterne og målrettet kompetenceudvikling. Du er med til at samle trådene og videreudvikle konceptet. Du vejleder og understøtter driften i forhold til lønadministration og varetager selvstændigt opgaveløsning i komplicerede sager. Derudover er der mulighed for, at du deltager i tværgående projekter og underviser på interne kurser.

Din hverdag kendetegnes ved, at du gennemfører en række planlagte kontroller og tilsyn og samtidig er parat til at besvare henvendelser fra vores kolleger i ansættelse, barsel, refusion og lønadministrationen vedrørende særlige overenskomst- og pensionsmæssige spørgsmål. Derudover står du for kommunikation med Moderniseringsstyrelsen ved behov, deltager i besøg fra Rigsrevisionen og indgår i diverse ad-hoc opgaver på området.

Du får også mulighed for at prøve kræfter med kvalitetsopgaver og udføre kontroller i personalejournal og organisationsstruktur i vores personaleadministrative system SAP. Derudover får du mulighed for at bidrage til at udvikle fælles tværgående koncepter og processer for disse områder og herunder etablere en drift af informationssikkerhedsopgaver.

Om dig
Du har en grundlæggende kontorfaglig uddannelse eller tilsvarende og har relevant erfaring fra lønområdet. Vi forventer, at du arbejder med den rette faglige kvalitet og sikrer fremdrift i opgaveløsningen.

Det er et krav, at du har arbejdet med Statens Lønsystem SLS og har erfaring med - eller kendskab til lønkontrol, uddata fra SLS, fejl/advis og eventuel overenskomstfortolkning.

Du løser dine opgaver med dine gode analytiske evner, arbejder struktureret, undersøger og dokumenterer en konkret problemstilling til bunds.

Du sætter en ære i at udføre dine opgaver med fokus på struktur og ordentlighed samt at anvende din tydelige sans for både detalje og overblik. Videre forstår du - og bakker op om - brugen af standardprocesser for at imødekomme vigtige krav til dokumentation. Du har en selvstændig, fleksibel og helhedsorienteret tilgang til opgaveløsningen og formår at involvere de rigtige kollegaer.
Da du blandt andet skal dokumentere konkrete problemstillinger, forventer vi, at du har gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner.
Ligeledes er det et plus, hvis du har kendskab til og erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst.

Dit arbejdssted bliver Rigspolitiet med adresse på Polititorvet 14, 1780 København V.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.


Kontakt og ansøgning
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Anne Barrit Sørensen på tlf. 25551162. Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset køn, alder, race, religion eller etnisk baggrund.

Koncern HR
Vi formulerer HR-strategier og koordinerer og understøtter HR-arbejdet i politikredsene. Koncern HR har ansvaret for rekruttering til hele politiet, for uddannelse af fremtidens politistyrke og for efter-, videre- og lederuddannelse af politiets cirka 15.000 ansatte. Desuden løser vi en række HR-opgaver inden for administration, personaleudvikling, løn og personalejura.
Ledelsesmæssigt har vi fokus på at udvikle alle ansatte, både professionelt og menneskeligt. Vi samarbejder på tværs af organisationen om at løfte kvaliteten og understøtte politiets kerneopgaver. Høje ambitioner og fælles mål om integritet og transparens er kernen i vort arbejde. Vores daglige sparring er en forudsætning for, at vi skaber gode løsninger, der fungerer i dag og er forberedt på i morgen.

Rigspolitiet er politiets øverste myndighed og har det overordnede ansvar for Danmarks 12 politikredse, politiet i Grønland og politiet på Færøerne. Rigspolitiet sætter retningen og udarbejder overordnede strategier for hele politiet i tæt samarbejde med politikredsene.numberOfPosts: 1

jobCategoriesCodes_0: http://data.europa.eu/esco/isco/C4110

abstractJV_contact_0:
Send ansøgning på en af de angivne kommunikationskanaler

positionTypeCode: directhire

contractTypeCodes_0: fulltime

Arbejdsgiver Navn: RIGSPOLITIET. AFDELING.

source: DK-STAR

GÆLDER

Similiar jobtilbud

2-4 murer søges til projekt i Middelfart -

Adecco Construction søger et team eller et sjak murer til et repareringsprojekt i Middelfart hurtigst muligt.   Du har erfaring med murerarbejdet - om du er faglært eller blot masser erfaring er mindre vigtig, men vigtigst er at du har erfaring. Der er tale om et reparationsprojekt
ADECCO A/S - Construction/Brøndby - 2018-08-11 - unspecified

2 PhD scholarships on chemical substance profiling by mass spectrometry -

Two PhD Scholarships are available in the Analytical Food Chemistry Group at the National Food Institute starting 1 January 2019 or shortly thereafter. Both projects are based on chemical screening by mass spectrometry to develop insights and mitigate chemical risk from food. Project 1: \'Chemistry
Danmarks Tekniske Universitet - 2018-10-12 - unspecified

Administrativ medarbejder til kreditorafdelingen hos L’Oreal -

Har du lyst til at arbejde hos en af verdens mest eftertragtede arbejdsgivere? Har du erfaring fra en administrativ stilling og har du lyst til at arbejde med en finger på pulsen i en spændende og alsidig branche, hvor du får en unik indsigt og gode kompetencer? Så er jobbet som
RAMSDAL PROFIL MATCH ApS - 2018-07-23 - unspecified

Assistancekoordinator til vagtcentral hos Viking Assistance i Hvidovre! -

Assistancekoordinator til vagtcentral hos Viking Assistance i Hvidovre! Trives du med at hjælpe og vil du være en af hverdagens helte? Lige nu leder vi efter en dygtig og serviceminded assistancekoordinator, der kan levere sikker vejledning og skabe tryghed for bilisterne på de danske
StudentConsulting - 2018-10-20 - unspecified

Business Development Directors for Oticon Medical -

Customer Experience We offer you an exciting opportunity to become part of a small and dedicated team in Customer Experience. Our mandate is to put focus on specific areas of strategic and commercial importance for the company. The areas reflect a broad view on our services and aims to create a good
OTICON A/S - 2018-10-13 - unspecified

Butiksansvarlig -

Butiksansvarlig søges til fuldtid.    DanPanel søger for kunde, El-Hjørnet, en erfaren butiksansvarlig. El-Hjørnet er en el-forretning med en god og lang tradition bag sig, med et stort udvalg af al slags el artikler. 
Danpanel IVS - 2018-10-03 - unspecified

Category Manager for Plastic Resins and Moulding Tools -

Are you looking for a career opportunity with exciting challenges in an international environment? Do you have a strong business mind-set, a passion for strategic sourcing and the technical insight to make a difference? Then you may be our new Category Manager for Plastic Resins & Moulding Tools
NOVO NORDISK A/S - 2018-09-28 - unspecified

Do you need a warehouse job – then we have it -

For our customer in Taastrup we are looking for committed and fast-paced warehouse workers to join their dynamic and felxible team. Your future work You will be a part of a smaller team working in the warehouse. During your shift you will mainly be working with:   Picking and packing Registrering
RAMSDAL PROFIL MATCH ApS - 2018-08-01 - unspecified

Dutch speaking Data Manager with passion for data and Health Care -

aPureBase is providing data for the Pharma Industry and we have a nice office on Østerbro. We are a team of young, dynamic data freaks from many countries. We collect and maintain information on Health Care Professionals which we provide to the pharma industry. Now we are looking for a new manager
HRpeople - 2018-08-03 - unspecified

Dygtige tømrere -

Vi har travlt og søger derfor flere kvalitets- og ansvarsbevidste tømrere til forskelligartede arbejdsopgaver Vi forventer, at du er faglært tømrer og gerne med nogle års erfaring, er kvalitetsbevist, fleksibel og mødestabil. Derudover skal
BENT OLE MORTENSEN & HINGE P/S - 2018-08-03 - unspecified

Embedded System Engineer -

Would you like to work with the newest technologies in an organization, which supports innovation, creativity and quality? Do your ambitions include using your current experiences to specify and design connected embedded products with external development partners? Maersk Container Industry is looking
MAERSK CONTAINER INDUSTRY A/S - 2018-10-06 - unspecified

Global Key Account Director, Foodservice - Aarhus -

Are you an experienced and result driven sales and account management professional? Do you have a passion to work with global Foodservice accounts? Are you experienced in selling dairy products and specifically cheese? And do you want to be part of an exciting journey to start a new Foodservice Business
ARLA FOODS AMBA - 2018-08-22 - unspecified

Gulvlægger til fastansættelse, Sydsjælland -

Da vores medarbejder har fået fast job i virksomheden, søger vi nu igen en udlært gulvlægger til vikariat med henblik på fastansættelse. Vores kunde, er en mindre virksomhed i vækst med ca. 10 ansatte. Fra kontoret på Sydsjælland, leveres der indretningsløsninger
SYSTEM VIKAR BYG & ANLÆG ApS - 2018-08-14 - unspecified

Hobitten søger vuggestue pædagog -

Hassel-huset er en lille privat daginstitution beliggende centralt i 8751 Gedved. I vuggestuen er der indskrevet 16 børn og hertil mangler vi en engageret pædagog, der brænder for en grøn profil, ikke er bange for at gå på opdagelse i naturen sammen med børnene
Hassel-Huset v/Dorte Ris - 2018-08-22 - unspecified

HR Business Partner -

About Siemens Gamesa Renewable Energy With a worldwide installed capacity of 75 GW, Siemens Gamesa Renewable Energy has a presence in more than 90 countries and a team of 25,000 employees worldwide. Its end-to-end value chain presence encompasses onshore and offshores wind turbines design, manufacturing,
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S - 2018-10-16 - unspecified

IS Lead Finace Consultant -

Lead Consultant to SAP Finance and S/4 HANA Are you looking for an opportunity to lead a digitalisation process within a major international company that contributes to global sustainability every day? Then join us to become challenged both technically and businesswise in an international organization
GRUNDFOS HOLDING A/S - 2018-10-09 - unspecified

Konstruktionsingeniør -

AJ Consult A/S søger konstruktionsingeniør med minimum 5 års erfaring.  Kvalifikationer Du er uddannet ingeniør og har min. 5 års erfaring fra rådgivende ingeniørfirma. Du har grundlæggende et godt kendskab til arbejdet med byggeri samt viden
AJ CONSULT A/S - 2018-09-20 - unspecified

Market Intelligence Specialist & Business Support -

Want to join one of Nets’ most business centric and energetic teams and work with corporate strategy? We are looking for a new colleague to join the Corporate Strategy team to support and facilitate processes and projects and contribute to the overall delivery to business on strategy planning. Corporate
NETS Denmark A/S - 2018-08-10 - unspecified

NPI Engineer -

Join us on our journey towards a greener future  Do you have production/process engineering experience? Do you work in a structured way enabling you to complete the assigned projects within budget, schedule and scope? Do you thrive in a role where you will cooperate with various stakeholders at
MAERSK LINE A/S - 2018-09-25 - unspecified

Økonomimedarbejder - deltidsstilling -

Høng Gymnasium og HF søger en dygtig og omhyggelig økonomimedarbejder med interesse for kreditorbogholderi. Arbejdsopgaver Kreditorbogholderi Bogføring og afstemning af bank, incl. mobilepay Kassebetjening, herunder rejseafregning Anlægsaktiver Momsafsteming Vi
Høng Gymnasium og HF - 2018-09-29 - unspecified

Opvasker søges til deltidsjob -

  Vi søger opvasker til moderne opvaskergade.   Arbejdssted : Odd Fellow Logen Håndværkervej 6 . 8600 Silkeborg. Arbejdstid.: mandage i vinterhalvåret fra kl. 21 – 23   Er du vor nye medarbejder, da kontakt mig: Ole Kjeldgaard Tlf. 40188234 Mail b.o.kjeldgaard (at) fiberpost.dk
I O O f Odd Fellow Loge 56 Silkeborg - 2018-07-27 - unspecified

Project Director Topical Psoriasis Portfolio LCM -

LEO Pharma is recruiting a Project Director to join the Global Marketing Psoriasis team in Denmark. Global Marketing Psoriasis Team is located in the company headquarter in Ballerup outside of Copenhagen. The position offers a unique opportunity to work for the world’s leading company in dermatology
LEO PHARMA A/S - 2018-08-22 - unspecified

Quality minded and ambitious welders for work in Denmark -

EU Montage Denmark is looking for quality minded and ambitious welders who are proud of their trade to join our current team of experienced and well skilled employees. We are looking for welders who have experience with MAG/MIG and /or TIG for installation- or service projects around in Denmark
EU MONTAGE DANMARK ApS - 2018-10-12 - unspecified

SAP Functional Consultant for PP-PI/QM in Corp IT -

This is your chance to join Novo Nordisk, world leader in diabetes care, and become part of a dynamic and global environment within the SAP Logistic Solutions Area. We are looking for a SAP candidate with experience within PP-PI and Quality Management. The right candidate must be able to understand complex
NOVO NORDISK A/S - 2018-08-03 - unspecified

Sct. Clements Rømø søger musikmedarbejder/kirkemusiker. -

  Musikmedarbejder / kirkemusiker   En stilling som musikmedarbejder / kirkemusiker i Rømø Pastorat med tjeneste ved Renbæk Statsfængsel opslås herved til besættelse pr. 15.september 2018 eller snarest derefter.   Stillingen er på 9 timer om
RØMØ MENIGHEDSRÅD - 2018-08-09 - unspecified

Senior Manufacturing Footprint Specialist-180003KW -

Are you ready to lead global manufacturing footprint business cases within Vestas? Do you have experience with complex manufacturing network optimisation, and can you communicate complex financial data? And are you motivated by influencing Vestas\' future? In a position with executive management exposure
Vestas Wind System A/S - 2018-10-02 - unspecified

Senior PPC Specialist -

Are you up to the challenge of playing a key role and contributing to the ambitious growth strategy of one of the fastest growing digital companies in Denmark? We are on the lookout for an experienced Senior PPC Specialist to build, manage and optimise international online marketing campaigns across
BETTER COLLECTIVE A/S - 2018-09-08 - unspecified

Trailer mechanic -

We are a Danish employment agency. We specialize in providing the highest quality of persons to the countries of northern and western Europe in the construction, automotive, logistics, hotel and industrial sectors. The headquarters of our company is located in Denmark, but we also have branches in Poland,
Ramsdal Plusjob ApS - 2018-08-03 - unspecified

Truckfører til virksomhed i et internationalt miljø -

Leder du efter et arbejde i et internationalt miljø? Et arbejde, hvor arbejdsdagene er præget af et højt tempo og spændende muligheder? Så har vi jobbet til dig! For vores kunde i Greve søger vi lige nu en medarbejder til en spændende stilling som truckfører
RAMSDAL PROFIL MATCH ApS - 2018-07-27 - unspecified

Vendsyssel Friskole søger lærer og pædagog. -

Vi er en friskole med 100 elever. Skolen ligger i smukke naturomgivelser, der giver en masse muligheder for inspirerende undervisning og udeaktiviteter. Vi er stærkt tilknyttet lokalsamfundet, som vi har et rigtig godt samarbejde med. I forhold til tysk arbejder vi med tidlig sprogindlæring,
Vendsyssel Friskole - 2018-08-15 - unspecified