Arbejde Administrativ medarbejder/sekretær unspecified Danmarks Tekniske Universitet - jobtilbud

GÆLDER
id: NDk2MjQ1NiA3

reference: 4962456

documentId: 4962456

connectionPointId: 7

lastModificationDate: 1553006268640

stillingsbetegnelse: Administrativ medarbejder/sekretær

jobbeskrivelse:

DTU Management søger en dygtig og ansvarsbevidst sekretær/administrativ koordinator til at løse administrative opgaver for vores forskere og undervisere i afdelingen Management Science. Er du en positiv person med proaktiv tilgang til at få opgaverne løst, og kan du trives i et internationalt miljø med gang i hjulene, så er du måske vores nye sekretær.

Management Science er en af fem afdelinger på institut for Teknologi, Ledelse og Økonomi. I Management Science forsker vi i fremtidens samarbejdsformer, produktionsledelse og matematiske modeller til beslutningstagen. Derudover er vi centrale i de fleste af DTUs uddannelsesprogrammer. Vi tilbyder et spændende og dynamisk arbejdsmiljø med gode muligheder for personlig udvikling i samarbejde med gode kolleger.

Support til forskere og undervisere

Som administrativ medarbejder i Management Science bliver du en vigtig del af den administrative gruppe. Din arbejdsplads vil være i Lyngby og du vil referere til afdelingslederen i Management Science.

Du får ansvar for:
 • intranet-opdateringer/vedligeholdelse (afdelingens sider i Sitecore)
 • hjælpe fratrædelses-, forlængelses- og gæstehåndtering
 • planlægning og afholdelse af intromøder for nye medarbejdere
 • at bistå forskningsgrupperne med planlægning og afvikling af ph.d.-forsvar og reception.
 • at være superbruger på de administrative systemer ved rejseafregning, indkøb og arbejdstidsregistrering at indsamle månedlige oplysninger om fravær og bidrage til timeregistrering.
 • bidrage til et velfungerende administrativt flow i forhold til interne procedurer samt eksternt i forhold til instituttet og DTU centralt, hvilket kræver tæt samarbejde med kollegerne i Management Sciences administrative gruppe såvel som med instituttets øvrige administrative medarbejdere.
 • hjælpe ved større arrangementer
 • bistå med studieadministrative opgaver

Du vil have stor indflydelse på arbejdets tilrettelæggelse, og forventes at kunne spotte ad hoc behov, og at påtage dig nye ansvarsområder i takt med afdelingens udvikling.

Du har:
 • en uddannelse som kontorassistent eller anden relevant uddannelse inden administration med flere års erfaring (gerne fra universitetsmiljø)
 • indgående kendskab til Microsoft Office-pakken
 • let ved at kommunikere på tværs af organisationen
 • du er struktureret og kan prioritere opgaverne
 • du har gode IT-kompetencer.
 • du har gode engelskkundskaber, mundtligt og skriftligt kvalitetsbevidst samt detalje- og resultatorienteret
 • team player

Du tager gerne en udfordring op og ser altid muligheder og løsninger. Du skal kunne arbejde selvstændigt og bevare overblikket i en travl hverdag med mange deadlines. Du skal være i stand til at håndtere forandringer og eventuelle ændring i dine opgaver.

Hvad tilbyder vi dig

Du bliver en del af afdelingens administrative team, der supporterer hele afdelingen. Du refererer til afdelingslederen. Afdelingens administrative team er på 3 M/K og arbejder tæt sammen med instituttets centrale administration. Vi har et godt samarbejde med resten af vores kollegaer, en flad ledelsesstruktur og en munter tone, samtidigt med at vi arbejder hårdt og fokuseret. Vi taler som udgangspunkt dansk i teamet.

For den rette kandidat er der gode muligheder for såvel faglig som personlig udvikling samt at få stor indflydelse på opgaverne, da der er tale om et selvstændigt ansvarsområde. Vi tilbyder fleksible arbejdstider og en familievenlig personalepolitik.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer m.fl. (HK/Stat) eller anden relevant overenskomst. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt inkl. frokost.

Ansøgning og kontakt

Vi skal modtage din online ansøgning og CV senest den 15. april 2019. Åbn linket "Ansøg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen. Fortæl i din ansøgning, hvorfor du mener du er den rette til stillingen.

Vil du vide mere om jobbet, kan du kontakte afdelingsleder Jesper Larsen på 4525 3385 eller administrativ leder Anne Bobek på 4525 4727.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

DTU Management Engineering bidrager aktivt til udviklingen af ledelsesværktøjer og optimering af processer ved at anvende og nytænke teoretiske ingeniørmæssige perspektiver, modeller og metoder. Via vores forskning og undervisning sikrer vi en innovativ, konkurrencedygtig og bæredygtig organisation og anvendelse af teknologier inden for områder såsom energi og klima, transport og produktion, både indenlands og udenlands. DTU Management Engineering har ca. 340 ansatte, hvoraf de 190 er akademisk personale og omkring 70 er ph.d.-studerende. Over 20% af vores ansatte er fra udlandet, og der er i alt 38 forskellige nationaliteter repræsenteret på instituttet.

DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Vores mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. 11.200 studerende uddanner sig her til fremtiden, og 6.000 medarbejdere har hver dag fokus på uddannelse, forskning, innovation og forskningsbaseret rådgivning, som bidrager til øget vækst og velfærd. DTU stiller krav og giver muligheder uanset hvor i organisationen, man arbejder. Vi står for høj faglighed, kollegial respekt og ansvarlig handlefrihed.


numberOfPosts: 1

jobCategoriesCodes_0: http://data.europa.eu/esco/isco/C4110

abstractJV_contact_0:
Send ansøgning på en af de angivne kommunikationskanaler

positionTypeCode: directhire

contractTypeCodes_0: fulltime

Arbejdsgiver Navn: Danmarks Tekniske Universitet

source: DK-STAR

GÆLDER

Similiar jobtilbud

2*Tømrer til opgave i Grenå -

Vores kunde, er et tømrerfirma, beliggende i Grenå, med ca. 5 ansatte. De fleste, af kundes opgaver, er i Grenå og Djurslandsområdet, og er alt fra nybyg til renovering, for både private, erhvervs- og offentlige kunder. Kunden ligger vægt på, kvalitet, højt
SYSTEM VIKAR BYG & ANLÆG ApS - 2018-10-24 - unspecified

Administrative Student Assistant, Digital Transformation, Bagsvaerd -

Pioneer a brighter futureAt Novozymes, we work in close partnership with our customers and the global community to make a sustainable impact. We use science to advance industries. As part of Digital Transformation, you will help improve the digital foundation for a faster and more informed decision making
NOVOZYMES A/S - 2018-10-02 - unspecified

Autoforum søger Danmarks bedste mekaniker -

Vi har meget travlt, og derfor søger vi en mekaniker – gerne med erfaring inden for Citroen eller Peugeot PSA – Men det er ikke et krav. Du kommer til at indgå i et team med super dygtige kollegaer – som på nuværende tidspunkt tæller omkring 22 medarbejdere, hvoraf
AUTOFORUM MIDDELFART, P.M. AUTOMOBILER ApS - 2018-10-02 - unspecified

Business Controller -

About Siemens Gamesa Renewable Energy With a worldwide installed capacity of 75 GW, Siemens Gamesa Renewable Energy has a presence in more than 90 countries and a team of 27,000 employees worldwide. Its end-to-end value chain presence encompasses onshore and offshores wind turbines design, manufacturing,
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S - 2018-09-20 - unspecified

Corporate Finance Assistant -

Can you perform and drive a broad range of Corporate Finance tasks and projects in addition to assisting with TORM’s Investor Relations (IR) activities? Join us as our new Corporate Finance Assistant, where you get a unique opportunity to work with key strategic and financial themes and impact the
TORM A/S - 2018-10-25 - unspecified

Dygtige og erfarne socialrådgivere med fokus på jobcentersager søges til Sydjylland/Fyn og Sorø afdeling -

Brænder du for at arbejde selvstændigt og yde professionel og kompetent rådgivning inden for jobcentersager? Så har vi jobbet til dig. I Bisidderhjælpen fungerer du som uvildig rådgiver og partsrepræsentant i sager for klienter, der har behov for en professional
Socialrådgiverfirmaet Bisidderhjælpen ApS - 2018-07-24 - unspecified

Erfaren IT-programleder til omlægning og digitalisering af uddannelsesområdet -

Vil du stå i spidsen for omlægning og digitalisering af uddannelsesområdet i en stor organisation? Og har du lyst til at indtage en central rolle i udviklingen af en helt ny måde at understøtte universitetsstuderende i deres studieproces på? Så er du måske vores nye it-programleder til transformation
Danmarks Tekniske Universitet - 2019-03-19 - unspecified

Finance Director, Head of Supply Chan Finance Controlling - Viby -

A function in the middle of a Transformation. A Global leadership role within finance that requires solid Change Management and Communication skills to drive the transformation together with 4 skilled managers in your leadership team. As a member of the Supply Chain Finance leadership team you will have
ARLA FOODS AMBA - 2018-11-27 - unspecified

Finance Executive Temp -

We offerAs our new Finance Executive temp. you will be part of a team supporting training centres with financial services and support. The position we offer includes global exposure and a chance to work in a good working atmosphere in an ambitious company. It is possible that it will turn into a permanent
MAERSK TRAINING A/S - 2019-02-20 - unspecified

Freelance Dataindsamler i Frederikssund/Helsinge - ca. 10 timer om måneden -

Som Dataindsamler bliver du en del af et team, der skal indsamle data i detailbutikker landet over. Din opgave bliver at indsamle bon\'er fra de handlende, der bidrager til strategiske og taktiske beslutninger hos nogle af landets førende kæder. Din fornemste opgave bliver at sikre, at det
RELATIONMEDIA A/S - 2018-08-23 - unspecified

Joiner, carpenter, woodworker for furniture craftsmanship -

Please read below about what kind of colleagues we are looking for - is it you? But first, let us introduce you to our idea.Oak Of Copenhagen is a new furniture maker company that produces modern, high-end furniture in a high design quality with strong roots in danish and scandinavian design. Our design
Neltoft+Company ApS - 2018-12-18 - unspecified

Køkkenassistent til kantine -

Resolut søger en køkkenassistent til erhvervskantine i Nørresundby.Stillingen er fuld tid fra medio januar og minmimum 6 måneder frem, dog med oplæring og afløsning i december.Vi forventer, at du har uddannelse indenfor området, er smilende og kan tage noget af dig selv. Du vil komme til at indgå
Resolut. - 2018-11-27 - unspecified

Kommunikations- og event-medarbejder (midlertidig) -

Vi søger en dygtig og erfaren kommunikations- og eventmedarbejder til Center for Diagnostik DTU, der kan hjælpe med at løfte en bred vifte af kommunikationsopgaver i en tre-måneders periode. Center for Diagnostik DTU er et nyoprettet diagnostisk center under Veterinærinstituttet. I centret arbejder
Danmarks Tekniske Universitet - 2019-02-07 - unspecified

Medarbejdere til Tivoli søges: -

Til at bemande vores forretninger med diverse bold- skyde- og behændighedsspil søger vi nye medarbejdere til den kommende sæson (11. oktober - 4. november samt 16. november - 31. december)) Er du serviceminded og har du altid et smil på læben? Kan du give alle vores
SPILOPPEN V/STEEN LEBECH - 2018-09-01 - unspecified

Norwegian speaking Retention Consultant Nordic -

World class retention consultant – you?Are you a world class retention consultant with solid experience and a proven track record? Excited about customers, retention and sales, and interested in the fintech space?With new Nets owners and strategy, we need to further boost our retention team. We are
NETS Denmark A/S - 2018-08-10 - unspecified

Operational Purchaser to manage requests for quotes, POs and deliveries -

Would you like to work with operational procurement in an international setting at Europe’s fastest growing green energy company?   Join us and become an Operational Purchaser in Procurement Controlling where you’ll handle purchase orders and invoices and ensure on-time delivery.  
Ørsted A/S - 2018-10-03 - unspecified

pædagog -

Vi søger en pædagog til vores yngste børnehavebørn der brænder for udeliv og natur 36 timer pr uge. Pædagogen skal have interesse i at være i vores førskolegruppe fra 1.4. til 31.7. hvert år, på Herning Friskole. Vi er en privat institution
Herning Valgmenigheds Skovbørnehave - 2018-10-31 - unspecified

Poolcheck, kontrol/rengøring i sommerhus på Als. -

Vi søger 1 eller 2 personer med egen bil til poolcheck, kontrol og rengøring af sommerhus i Købingsmark på Als.Jobbet kan deles op så 1 person tager poolchek og rengøringskontrol ved ikke bestilt rengøring og 1 person tager de bestilte rengøringer.Radius 30 km, da der kan være udkald til sommerhuset
H.H. UDLEJNING A/S - 2018-11-21 - unspecified

Quality Program Manager for compliance projects -

Are you a seasoned project manager? And do you want to drive our Quality Excellence Program and run business-critical improvement projects across GN Hearing?Join us to ensure the highest possible quality in our hearing aids and be part of a fast-moving environment where nothing is ever bound by routine.Work
GN STORE NORD A/S - 2019-01-10 - unspecified

Rengøringsassistent - Clean-Service Viborg -

Clean-Service søger rengøringsassistent 32 t./ugen. Holdninger, etik og ordentlig behandling af medarbejdere og kunder Det var med de værdier i bagagen, at Steen Jensby i 2012 grundlagde Clean-Service med kontor i Dollerup v/Viborg. Clean-service bygger på et fundament af menneskelige
Clean-Service Viborg ApS - 2018-08-14 - unspecified

SCADA Engineer (SCS/WTG) for offshore wind farms -

Would you like to take up the technical challenges of improving cybersecurity while ensuring optimal operation of our SCADA systems on offshore wind farms?Join us and become our new SCADA Engineer in the SCADA team in Operations where you and your colleagues will be responsible for the overall handling
Ørsted A/S - 2019-02-12 - unspecified

Senior PHP Developer -

Note: Dette er et freelancejob på Worksome - Danmarks største platform for professionelle konsulenter og freelancere. Se mere om virksomheden og stillingen og ansøg via Worksome her: https://use.worksome.dk/job/7316 Be a part of an exciting journeyWe\'re using machine learning and AI to build
Worksome ApS - 2019-02-26 - unspecified

Senior Software Developer/ Architect -

Job abstractJV_descriptionDo you have an interest in the fusion of technology and sport? Do you want to develop software for tracking algorithms used in TV broadcast and by top athletes all around the world?  Join our Tracking Department as Senior Software Developer or Architect now! As a member
TRACKMAN A/S - 2019-01-10 - unspecified

Skiftleder søges min. 18 år. -

Jobbeskrivelse Vi ved, at medarbejdere der trives, skaber gode gæsteoplevelser. Vi leder efter dig, der tror på at et godt lederskab skaber god service. Som manager har du 100% ansvar for driften på dine skift. Du fordeler arbejdsopgaver, udvikler og motiverer dine medarbejdere. Som
Burger King Esbjerg Broen - 2018-10-24 - unspecified

Svejser til CO2 -

Vi søger 3 svejser der kan CO2 svejse, til stor virksomhed i Ølstykke.Arbejdstid er daghold mandag til torsdag kl. 6:30 - 14:30 fredag kl. 6:30 - 14:00Løn ml. 155 - 165start mandag d. 14/1 2019Erfaring nødvendig, ud over dette er det vigtigt du er mødestabil. Varigheden er længer varigt, der er
MEGA FLEX A/S - 2019-01-08 - unspecified

Svendborg Søfartsskole søger maskinmester/dualofficer -

Da én af vores medarbejdere har valgt at vende tilbage til sejlende tjeneste, søger vi en maskinmester/dualofficer til at undervise med start den 7. januar 2019 eller gerne tidligere efter aftale. Svendborg Søfartsskole er en kostskole med ca. 150 elever. Skolen udbyder de indledende
SVENDBORG SØFARTSSKOLE - 2018-10-24 - unspecified

The NNIT Graduate Program -

Are you passionate and curious about IT? Do you want to make your mark and improve business, processes and even life and society through technology? In short, are you ready to get your career going in a fast-growing IT company?  The NNIT Graduate Program could be a perfect opportunity for you. It
NNIT A/S - 2019-02-19 - unspecified

Truckfører til virksomhed i et internationalt miljø -

Leder du efter et arbejde i et internationalt miljø? Et arbejde, hvor arbejdsdagene er præget af et højt tempo og spændende muligheder? Så har vi jobbet til dig! For vores kunde i Greve søger vi lige nu en medarbejder til en spændende stilling som truckfører
RAMSDAL PROFIL MATCH ApS - 2018-07-27 - unspecified