Arbejde Administrative medarbejdere til det personaleadministrative område i Rigspolitiet unspecified Koncernstyring, polititorvet - jobtilbud

GÆLDER
id: NDk3ODc2OCA3

reference: 4978768

documentId: 4978768

connectionPointId: 7

lastModificationDate: 1556195417596

stillingsbetegnelse:
Administrative medarbejdere til det personaleadministrative område i Rigspolitiet

jobbeskrivelse:

København, Rigspolitiet, Koncern HR

Som administrativ medarbejder i Administrationscentret er du med til at løfte en vigtig samfundsmæssig opgave ved at sikre korrekt sagsbehandling på det HR administrative område for hele politiet. Du er med til at understøtte Koncern HR med at sætte rammen for en velfungerende arbejdsplads for alle ansatte i politiet.

Sektionerne HR Løn og HR Ansættelse hører under HR Administration, som er en del af Koncern HR. HR Administration består af ca. 145 engagerede, kompetente og serviceorienterede medarbejdere fordelt mellem HK’ere, akademikere og polititjenestemænd.

Du leverer kvalitet og punktlighed til HR Løn
Som administrativ medarbejder varetager du sagsbehandling fra start til slut indenfor et eller flere af sektionens sagsområder; barsel, lønsagsbehandling, afskedigelsessager eller ferieafregning for hele politiet. Du sikrer den nødvendige kvalitet i din opgaveløsning og har blik for deadlines. Du deltager aktivt i det faglige miljø og bidrager til den fælles sparring og udvikling. Når opgaven kræver det, indgår du efter behov i samarbejde på tværs af de HR administrative sektioner. Du får derfor et indholdsrigt job med forskelligartede opgaver og faglige udfordringer.

Du er en del af HR Løn, som består af cirka 25 medarbejdere. Sektionen er inddelt i tre teams og kendetegnet ved en uformel og humoristisk omgangstone. Hovedparten af medarbejderne er kontoruddannede sagsbehandlere, og de resterende har en akademisk baggrund.

Du sikrer høj service til HR Ansættelse
I samarbejde med dine kollegaer kommer du hovedsageligt til at varetage sagsbehandling af ansættelser, herunder oprettelse af nye medarbejdere i vores SAP-baserede personalesystem. Du kvalitetssikrer indkomne oplysninger, anciennitetsberegner, udarbejder ansættelseskontrakter samt journaliserer.

Du er en del af HR Ansættelse og et team på 22 administrative medarbejdere. Sektionens opgaver er at varetage alle former for ansættelser, rokeringer og udlån af både overenskomstansatte, polititjenestemænd og politistuderende for hele politiet, herunder Færøerne og Grønland.

Vores nye kollegaer
Vi forventer, at du har en kontoruddannelse, gerne inden for offentlig administration med sagsbehandlererfaring. Derudover er kendskab til SAP HR en fordel men ikke et krav. Vi anser det som et plus, hvis du har erfaring med det personaleadministrative område, samt at du har kendskab og erfaring med at arbejde i en større organisation.

Du arbejder kvalitetsbevidst og tager naturligt ansvar for selvstændigt at planlægge, prioritere og administrere arbejdsopgaverne, så du kommer i mål, selv når deadlines er stramme, og vi har travlt. Du trives i det tværfaglige samarbejde og hjælper gerne der, hvor der er behov, også inden for andre områder end dit primære arbejdsområde.

Det er vigtigt, at du trives med rutineprægede opgaver, men også evner at håndtere skiftende arbejdsopgaver i perioder. Du ser dit arbejde i et større perspektiv, der giver brugeren en oplevelse af god service og professionalisme. Som person har du en positiv indstilling og fremstår robust i forhold til de mangeartede udfordringer, som gør din arbejdsdag spændende.

Ansættelsesforhold
Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst.

Dit arbejdssted bliver Rigspolitiet med adresse på Polititorvet 14, 1780 København V.

Det er en forudsætning for din ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sektionsleder i HR Løn, Dea Wille på tlf. 41 37 37 02 eller sektionsleder i HR Ansættelse, Helle Madsen på tlf. 25 55 11 82. Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du oploade dit eksamensbevis. Du skal oploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 21 og 22.

Koncern HR
Vi sætter retning for HR arbejdet og koordinerer og understøtter HR-arbejdet i politikredsene. Koncern HR har ansvaret for rekruttering til hele politiet, for uddannelse af fremtidens politistyrke og for efter-, videre- og lederuddannelse af politiets cirka 15.000 ansatte. Desuden løser vi en række HR-opgaver inden for administration, personaleudvikling, løn og personalejura.

Ledelsesmæssigt har vi fokus på at udvikle alle ansatte, både professionelt og menneskeligt. Vi samarbejder på tværs af organisationen om at løfte kvaliteten og understøtte politiets kerneopgaver. Høje ambitioner og fælles mål om integritet og transparens er kernen i vort arbejde. Vores daglige sparring er en forudsætning for, at vi skaber gode løsninger, der fungerer i dag og er forberedt på i morgen.

Rigspolitiet er politiets øverste myndighed og har det overordnede ansvar for Danmarks 12 politikredse, politiet i Grønland og politiet på Færøerne. Rigspolitiet sætter retningen og udarbejder den overordnede strategi for hele politiet i tæt samarbejde med politikredsene.numberOfPosts: 2

jobCategoriesCodes_0: http://data.europa.eu/esco/isco/C4110

abstractJV_contact_0:
Send ansøgning på en af de angivne kommunikationskanaler

positionTypeCode: directhire

contractTypeCodes_0: fulltime

Arbejdsgiver Navn: Koncernstyring, polititorvet

source: DK-STAR

GÆLDER

Similiar jobtilbud

Ali Zeb Transport -

unspecified
Ali Zeb Transport - 2018-11-15 - unspecified

Assistant professor at the Department of Biomedical Sciences, Faculty of Health and Medical Sciences, University of Copenhagen -

The Department of Biomedical Sciences invites applications for a 3-year position as Assistant professor at the Immuno-endocrinology Laboratory funded by the Novo Nordisk Foundation. A start package is offered with the position. The position is to be filled by 1 December, 2018, or as soon as possible
KU - SUND - Mærsk Tårnet - 2018-11-06 - unspecified

Boremedhjælper søges -

Jysk Geoteknik søger boremedhjælper, gerne med erfaring fra bore-/entreprenørarbejde. Man skal have kørekort i kategori B, C og E. Feltarbejdet foregår i hele landet, der må periodevis påregnes lange arbejdsdage samt udstationering på eksempelvis
Jysk Geoteknik A/S - 2018-08-17 - unspecified

Coordinator for Strategy & Transformation -

Are you a great team player and coordinator? Would you like to help structure the workday of busy management teams as well as support the LEGO Strategy & Transformation agenda? Supporting the VP of Strategy & Transformation As a personal coordinator, your main responsibility is to provide effective
LEGO SYSTEM A/S - 2018-11-07 - unspecified

Data Warehouse Program Manager -

In an ever increasing competitive world of business, the ability of an organization to collect, manage and effectively analyze their data will not only be critical to their success, but essential for their survival.  Microsoft is uniquely positioned to make a large impact by helping businesses and
MICROSOFT DANMARK APS - 2019-01-12 - unspecified

DevOps Engineer-at Colourbox in Odense, Denmark -

Colourbox is looking for a DevOps Engineer with an extensive background in Linux and system administration. You will be a part of a strong development team working out of our headquarters in Odense, Denmark. You will work on Scandinavia\'s leading stock image website Colourbox and the associated media
COLOURBOX ApS - 2018-10-04 - unspecified

Diætist / Professionsbachelor i ernæring og sundhed -

I DiætistHuset vil du opleve super motiverede kunder som har ressourcerne og er klar til at ændre deres livsstil. Derfor får du i arbejdet på vores klinikker en unik mulighed for at arbejde med en målgruppe som virkelig ønsker at ændre deres livsstil. Kunderne
DIÆTKLINIKKEN ApS - 2018-10-31 - unspecified

Electrical Engineer - Tech-Financial BoP Analyses-180002D9 Description -

Do you see it as a unique opportunity to secure new innovative solutions and transform them in practice in the number one company within Modern Energy? Would you like to work in a large-scale and truly international organisation? Does high intensity and many challenges motivate you? Are you a strong
Vestas Wind System A/S - 2018-09-05 - unspecified

elevplads -

Cater elev søges Du tilbydes Mangler du Cater elev plads, og har du lyst til at blive en del af et team, hvor det gode arbejdsmiljø og samarbejde vægtes i dagligdagen? Så er du måske den nye elev, som vi søger til teamet i Borbjerg-Hvam kultur og fritids center.
Borbjerg-Hvam Kultur & Fritidscenter - 2018-09-25 - unspecified

Energetic and motivated warehouse workers for a world-known brand -

For our customer in Greve, we are looking for more committed workers to help out in their warehouse. Ready for some exciting work tasks?  During your shift, your main task will be picking and packing of the different products in the warehouse. To do this work, you will be using a trolly and a hand-scanner.
RAMSDAL PROFIL MATCH ApS - 2018-08-01 - unspecified

External Reporting Manager - Aarhus -

Are you a skilled project leader with the ability to work with stakeholders across a global organisation? Are you a creative communicator who can turn financial results into a comprehensive and compelling document? If so, then join our Corporate Accounting team as External Reporting Manager, and
ARLA FOODS AMBA - 2018-08-23 - unspecified

Italian Sales Representative -

Are your ready for a role in a global, fast-growing software company that offers incredible opportunity for you to accelerate your career by driving impact for our private sector clients? Armed with Siteimprove\'s world class cloud solution, your role is to unlock the potential of the private sector
SITEIMPROVE A/S - 2019-03-06 - unspecified

Kibæk Bageri søger bagerlærling -

Som elev hos os bliver du en del af en arbejdsplads, hvor fokus er på kvalitet og godt håndværk... Vi søger derfor en person, som har lyst til at blive en del af et mindre bageri, hvor der er plads til gode ideer, og hvor du får mange alsidige opgaver - da alle er en del
Kibæk Bageri V/Kent Hvid - 2018-10-05 - unspecified

Lejre Kommune søger dygtig sundhedsplejerske, der vil være med til at sikre børn og unge en sund opvækst. -

Kan du skabe god kontakt til børn, unge og deres familier? Kan du bringe din sundhedsfaglige viden i spil som en solid tværfaglig samarbejdspartner? Kan du selvstændigt og flexibelt planlægge din arbejdstid i en til tider meget travl hverdag? Kan du biddrage til vores gode kollegiale
Rådhuset i Allerslev - 2018-10-11 - unspecified

Night Shift Foreman -

Sjørring Maskinfabrik A/S produces and supplies welded steel buckets for the construction and mining industry and is the biggest supplier of wheel-loader buckets in Europe. Our clients are some of the world’s leading brands within these industries. We strive to be the most flexible supplier with the
SJØRRING MASKINFABRIK A/S - 2019-04-05 - unspecified

Nyhedsbrev administrator -

Note: Dette er et freelancejob på Worksome - Danmarks største platform for professionelle konsulenter og freelancere. Se mere om virksomheden og stillingen og ansøg via Worksome her: https://use.worksome.dk/job/7890 Vi har brug for en person som kan udarbejde og udsende vores nyhedsbreve
Worksome ApS - 2019-04-04 - unspecified

Økonomielev -

Økonomi elev søges til ejendomsadministration Har du lyst til at være vores nye elev de næste 2 år. Du har en baggrund fra handelsskolen, eller kandidat fra universitetet. så tilbyder vi et job eller uddannelse som elev, hvor du vil få en bred allround kontoruddannelse inden for ejendomsadministration
ADMINISTRATION DANMARK ApS - 2019-01-16 - unspecified

Petworld søger butikselev til vores NYE butik i Glostrup! -

OBS: Arbejdspladsen ligger i Glostrup!   Petworld tilbyder en alsidig 2-årig uddannelse, hvor gåpåmod og ansvar er vigtige nøgleord. Er du: - smilende - udadvendt - ærlig - serviceminded - fleksibel - pligeopfyldende - så er det måske dig vi søger.
Petworld Brøndby ApS - 2018-10-10 - unspecified

Produktionsmedarbejder/operatør til Duferco -

På vegne af vores kunde Duferco, søger vi en dedikeret produktionsmedarbejder Duferco er en global virksomhed inden for stålindustrien. Virksomheden blev grundlagt i 1979 og er den eneste virksomhed inden for stålindustrien i Danmark. De største markeder for Duferco er Tyskland, Danmark, Sverige,
ADECCO A/S - 2019-02-13 - unspecified

Senior Director, Group IPR -

Use your IPR experience to influence decision-making at the highest levels. You will oversee the management of our IPR portfolio, help set the strategic direction for all IPR initiatives and incorporate IPR into all material business decisions – and apply your experience with due diligence in connection
GN STORE NORD A/S - 2019-02-23 - unspecified

Senior Global Brand Manager, Castello - Aarhus -

Are you an experienced and energetic brand marketer who can drive strong global brand performance?  Castello® is one of Arla Foods’ global brands, and is known for its range of creatively crafted specialty cheeses all over the world.  Castello® has an aggressive growth agenda, and now you
ARLA FOODS AMBA - 2019-02-12 - unspecified

Service Tømrer til Odense -

Service Tømrer søges til Firma i Odense RIGTIG GOD LØN GIVES FIRMABIL TIL RÅDIGHED OPSTART HURTIGST MULIGT   Om dig: Du er udddannet Tømrer Du er dygtig til dit fag Du er frisk og positiv og klar på spændende opgaver rundt omkring i Odense Området
Job InWest Vikar - 2018-10-19 - unspecified

Servicemindet Kollega søges -

…til CaféKiosk i RoskildeArbejdsopgaverDer roteres mellem de forskellige arbejdsopgaver som består af:KassebetjeningBagningSandwichproduktionSmørrebrødsproduktionOpvaskRengøring.Vareopfyldning Kvalifikationer Du er udlært kok, Cater, Køkkenassistent eller har erfaring med kundeservice.Vi
Eurest, Roskilde Sygehus Café - 2018-11-15 - unspecified

Skarp økonom og registeranalytiker til KL\'s Arbejdsgiverpolitiske Center -

Vil du være med til at gøre en forskel for kommunerne? Og vil du levere skarpe analyser for det kommunale arbejdsmarked med over 500.000 medarbejdere og en årlig lønsum på 174 mia. kr.? Så er en stilling som analytiker i KL\'s Arbejdsgiverpolitiske Center måske noget for dig. I KL\'s Arbejdsgiverpolitiske
KL - 2018-12-28 - unspecified

Two PhD Scholarships on Aggregation and Modelling of Distributed Energy Resources Across Energy Domains -

The Center for Electric Power and Energy (CEE) at the Department of Electrical Engineering invites applications for two 3-year PhD positions associated with three different research projects. PhD position 1 is on aggregation of distributed energy resources with particular focus on electric vehicles
Danmarks Tekniske Universitet - 2019-04-25 - unspecified

Vagt Søges -

Global Security søger en vagt til opgaver i Horsens. Minimum 80 timer pr. måneden, men med mulighed for fuldtidsansættelse på længere sigt. Forvendt ofte op til fuld tid, da der skal afløses ved sygdom, ferie og lignende. Global Security Service søger deltidsvagt
GLOBAL SECURITY SERVICE ApS - 2018-08-30 - unspecified

Vi sørger glade drenge og piger til hjælpe os med opvasken og andet forefaldende arbejde på vores restaurant -

Er du frisk på aften- og weekendarbejde, fyldt med godt humør og ikke bange for at tage fat, så er du måske vores nye opvasker?Som opvasker er du en vigtig brik til, at vi samlet kan levere en fantastisk oplevelse til vores gæster.Vi søger en opvasker snarest muligt til:Opvask eftermiddag og aften
THYGESEN & THALLAUG ApS - 2018-11-30 - unspecified

Vil du løfte sangen i Danmark? - Sangens Hus søger projektleder -

I Sangens Hus’ sekretariat i Herning arbejder et dedikeret hold af projektledere, fundraisere og kommunikatører med at udvikle, realisere og formidle de mange forskellige projekter, som Sangens Hus er tovholder for. Nu har vi brug for en ny kollega, som er stærk i projektledelse og god til netværk
Den Jyske Sangskole - 2018-12-20 - unspecified

Vil du tjene kr. 15.000,00 - på kun 10 dage??? - Would you like to earn Dkr. 15,000.00 - in only 10 days??? -

Til et projekt i det midtjydske, søger vi omgående 5 dygtige TIG Svejsere.   *Du skal have et gyldigt certifikat Tig 141, FM5 Rustfri fra 3 mm og op *Du vil selv skulle tage ansvar *Der er tale om et 10 dages vikariat *Fri bolig, tæt på jobbet *Du skal kommer i eget arbejdsbeklædning
CCI Solutions ApS - 2018-09-21 - unspecified