Arbejde Administrative medarbejdere til grænsekontrol i Sydøstjyllands Politi unspecified Sydøstjyllands Politi, Billund - jobtilbud

GÆLDER
id: NDg2MjM5MyA3

reference: 4862393

documentId: 4862393

connectionPointId: 7

lastModificationDate: 1533791642553

stillingsbetegnelse:
Administrative medarbejdere til grænsekontrol i Sydøstjyllands Politi

jobbeskrivelse:

Billund, Sydøstjyllands Politi

Er du en person med stort overblik og lyst til at have stor personkontakt i dit arbejde, og har du lyst til at arbejde i et internationalt miljø?
Så har vi brug for dig som administrativ grænsekontrollant i Sydøstjyllands Politi.

Vores Grænsekontrolafdeling har til opgave at sikre ind- og udrejsekontrol i lufthavnen i Billund og i havnene i Sydøstjylland Politikreds. Til denne opgave har vi nu brug for flere nye medarbejdere.

OM JOBBET
Du skal foretage grænsekontrol i Billund Lufthavn og assistere med samme opgave i havnene, hvor opgaven foretages ved at gennemføre korrekt og fyldestgørende kontrol i henhold til gældende internationale regler.
Din primære opgave er kontrol af de rejsendes pas og andre rejsedokumenter samt søgninger og opslag i politiets registre. Andre opgaver er profilering af passagerne, indledende undersøgelse af rejsedokumenter og ind- og udrejseundersøgelser.

Du får en grundig oplæring i dokumentlære, profilering, samt teoretisk gennemgang af Schengenregler (grænsemanualen), Udlændingelov og international lov i øvrigt.

Du skal endvidere deltage i administrative ekspeditionsopgaver i politiekspeditionen i Billund Lufthavn, hvor der bl.a. udstedes nødpas, sømandsviseringer og foretages andre hastende opgaver med borgerbetjening.

Tjenesten foregår uniformeret, jf. uniformsreglement, og foregår med skiftende arbejdstider og weekendarbejde hver anden weekend. Pt. varierer vagterne med en længde på mellem 8 og 12 timer.
Vi kan tilbyde dig en spændende arbejdsplads med gode kolleger, hvor samarbejde, service og faglighed er højt prioriteret.

OM DIG
Du har lyst til at arbejde med kontakt til mange mennesker, og trives i en til tider travl hverdag.

Du skal være serviceminded og kunne yde god borgerservice, men samtidig skal du kunne varetage rollen som myndighedsperson, når opgaven kræver det. Det er vigtigt, at du har et godt humør, en god og åben indstilling til tværfagligt samarbejde, arbejdsopgaver og dine kolleger.

Din baggrund kan med fordel være en kontoruddannelse, men du kan også have en anden uddannelsesmæssig baggrund. Der vil være særskilt oplæring i brugen af de IT systemer, der benyttes i paskontrollen.
Det vil være en fordel, hvis du har gode sprogkundskaber. Det forventes, at du som minimum kan tale et tydeligt både dansk og engelsk – du skal forvente, at begge dele testes ved en evt. samtale.
Du skal samtidig beherske et godt skriftligt dansk, da vores opgaveportefølje er under udvidelse og udvikling, og der kan forekomme opgaver, der kræver skriftligt arbejde.
Det er en forudsætning, at du ikke er farveblind.


Løn- og ansættelsesvilkår
Du ansættes på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/Stat samt OAO-s fællesoverenskomst.

Du bliver indplaceret enten som assistent eller overassistent alt efter din anciennitet og kvalifikationer med henholdsvis en måndesløn på kr. 22.665,75 eller på kr. 23.850,00. Herrtil kommer tillæg for aften- og weekendarbejde, samt helligdage.

Ved ansættelsen påbegyndes et uddannelsesforløb på 9 uger, hvorefter en udprøvning (eksamen) skal bestås, for at kunne varetage stillingen.

Dit arbejdssted bliver Billund Lufthavn med adresse på Cirrusvej 20, 7190 Billund.

Det er en forudsætning for din ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt og opretholde den gennem hele din ansættelse.


Kontakt og ansøgning
Stillingerne ønskes besat pr. 1. oktober 2018.

Ved spørgsmål kan du på hverdage mellem kl. 11:00 og kl. 13:00 henvende dig til politikommissær Søren Løvendahl på tlf.nr.4045 9697eller via mail på SLO002 (at) politi.dk.
(Den angivne mailadresse kan IKKE anvendes til ansøgninger).

Når du søger en stilling hos politiet opretter du samtidig en profil i vores
rekrutteringssystem. Hvis du søger flere stillinger i politiet, skal du lægge en ansøgning
og et CV ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset køn, alder, race, religion eller etnisk baggrund.

Samtalerne forventes afholdt i uge 34 og 35.

Sydøstjyllands Politi er én af 12 politikredse. Politikredsen dækker 7 kommuner; Kolding, Fredericia, Billund, Vejle, Hedensted, Horsens og Skanderborg og betjener dermed ca. 450.000 borgere. Det gør vi fra lokaliteter i politikredsens 6 store byer, og hovedstationen – hvor bl.a. staben er placeret – ligger i Horsens. Vi er et hold på ca. 850 medarbejdere, og vores pay off er: ”Vi skaber tryghed”.

Du kan læse om os på Politi.dk eller følge os på Twitter (at) SydOjylPoliti.numberOfPosts: 2

jobCategoriesCodes_0: http://data.europa.eu/esco/isco/C5169

abstractJV_contact_0:
Send ansøgning på en af de angivne kommunikationskanaler

positionTypeCode: directhire

contractTypeCodes_0: fulltime

Arbejdsgiver Navn: Sydøstjyllands Politi, Billund

source: DK-STAR

GÆLDER

Similiar jobtilbud

16 highly competitive PhD Positions for world-class PhD projects within health science at Aarhus University, Denmark -

The Graduate School of Health, Aarhus University is recruiting talented, ambitious and highly motivated candidates for three-year fully financed PhD positions.We offer 16 challenging world-class PhD projects ranging from Biomedicine and Public Health Science to Clinical Medicine, Forensic Medicine, Dentistry
Aarhus Universitet - 2018-08-02 - unspecified

Anlægsgartner til små anlægs opgaver søges!!! -

Savner du udfordringer og er du villig til at tage et ansvar... Så er du måske vores nye medarbejder! Vi vækster stille og roligt hvert år, og derfor har vi brug for kvalificere medarbejdere, der kan løse forskellige opgaver selvstændigt og sammen med andre medarbejdere.
Anlæg & Haveservice v/Peter Hansen - 2018-08-03 - unspecified

Business Controller for short-term financial reporting & planning -

Are you our next finance talent?   Join us and become Business Controller in our Reporting & Short-term Planning team, where you’ll join a team of eight highly competent and dedicated employees. The team has the overall responsibility for all aspects within short-term financial reporting
Ørsted Vind A/S - 2018-07-27 - unspecified

Chauffør til Sol, pizza og grill i Houlkær, søges -

Chauffør søges til pizzaria. Vi har travlt og har brug for en chauffør til udbringning af pizzaer og fastfood. Arbejdstiden er fra kl. 16.30 - 20.30, alle ugens dage. Vi stiller bil til rådighed. Hvis du kan tale, læse og skrive dansk, er det en fordel. Hvis
Sol Pizza og Grill - 2018-08-03 - unspecified

Drømmer du om at opleve verden i dit sabbatår? Hvad siger du så til at bliver betalt for det imens får oplevelser for livet? -

Vi søger dig som er eventyrlysten eller måske bare har træng til at bryde med normerne og opleve hvad der sker uden for Danmarks trykke rammer.Stillingerne, som vi søger til i øjeblikket er Kundeservice og It-support stillinger i hele Europa.Har du en træng til
FInd job abroad - 2018-08-07 - unspecified

Engineers with EASA Part 66 B1 AML for Line Maintenance -

Skyways Technics A/S is searching for qualified, motivated and team oriented Engineers for Line Maintenance working on fixed wing aircraft. We offer permanent positions located at our facility in Billund, Denmark. Preferable is applicants with AML and relevant type courses on the following aircraft:
SKYWAYS TECHNICS A/S, BLL - 2018-07-25 - unspecified

Er du vores nye ungerådgiver i headspace Aalborg? -

Er du vores nye ungerådgiver i headspace Aalborg?- Vi søger en initiativrig, engageret og selvstændig ungerådgiver til headspace Aalborg. headspace er et initiativ under Det Sociale Netværk. Vi tilbyder gratis og anonym rådgivning til børn og unge i alderen
headspace Aalborg - 2018-08-04 - unspecified

Experienced Controller for Technology Business Management Office -

High potential Business Controller for Nets, Technology Business Finance in Nets consists of a group of highly professional Finance Directors and Business Controllers. The Finance Directors operates closely with the Business and Group units in a matrix structure. This particular Business Controller will
NETS Denmark A/S - 2018-08-01 - unspecified

Finnish speaking student assistant -

This is your chance to work at a booming startup. Unlock your full potential and archive real results together with us while studying. We are currently looking for a talented Finnish speaking student assistant, 5-10 hours per week, who can help us write kick-ass newsletters, online ads,
SWIFTFOX ApS - 2018-07-23 - unspecified

Fotograf -

Studie23 laver billeder af kunder i alle genre og vi søger nu en fotograf til at indgå i vores studie i Valby. Du er mødestabil, grundig, samt har rutine med grundpincpperne omkring studielys/dagslys og DSLR kamera, samt selvfølgelig Photoshop og lightroom. Det er ikke vigtigt
RC Gruppen ApS - 2018-08-07 - unspecified

International Sales Representative for Scanavo A/S – Beauty & Cosmetics -

International Sales Representative for Scanavo A/S – Beauty & Cosmetics ScanPeople is hiring an International Sales Representative on behalf of Scanavo A/S – Beauty & Cosmetics-division. Scanavo A/S is a Danish Packaging company with an international reach. Scanavo is among the world’s
SCANPEOPLE ApS - 2018-08-08 - unspecified

IT- OG TEKNISK PROJEKTLEDELSE, MED ERFARING INDEN FOR SAP PAYROLL, STORKØBENHAVN, FULD TID 2 ÅR MED MULIGHED FOR FORLÆNGELSE, FRA 10. SEP 2018 -

Coop søger teknisk IT projektleder med speciale inden for SAP Payroll.  Projektet og rammenHjemtagelse af lønadministration fra KMD og implementering af SAP Payroll system sammen med ny leverandørProjektet er opdelt i 4 spor· Fagligt funktionelt spor herunder omkring
Worksome ApS - 2018-07-31 - unspecified

Kirkegårdsleder søges til Vejgaard Kirkegård -

Da vores kirkegårdsleder gennem 23 år har valgt at gå på pension søger vi en ny. Stillingen er en fuldtids tjenestemandsstilling klassificeret i lønramme 30, tilknyttet et månedligt administationstillæg.  Stillingen ønskes besat 1. november
VEJGAARD SOGNS MENIGHEDSRÅD - 2018-07-28 - unspecified

Klaver vikariat -

Klaver vikariat Vikariat fra 13. august til 31. december 2018 En af vores dygtige klaverlærere har orlov og derfor søger Herning Musikskole pr. 13. august 2018 en klaverlærer, der kan undervise i rytmisk og klassisk klaver op til MGK niveau. Vi forventer Du skal være god til
HERNING MUSIKSKOLE - 2018-08-03 - unspecified

Norwegian Speaking Customer Service Advisor -

Do you speak Norwegian fluently? Do you love exceeding customers’ expectations? Do you want to be part of a strong team at a dynamic workplace? Then we have the role for you!   For Sitel’s office in Copenhagen, we are looking for a customer service advisor who is fluent in Norwegian to do support
SITEL DENMARK ApS - 2018-08-07 - unspecified

PhD position: Analysis of heated urea-water solution droplets for Selective Catalytic Reduction systems -

SDU Mechanical Engineering invites applications for a 3-year PhD position in Odense starting from 1 October 2018, or as soon as possible thereafter. The position is for three years and are based in Odense. SDU Mechanical Engineering is part of the Department of Technology and Innovation at
Syddansk Universitet - 2018-08-07 - unspecified

PhD project: Graphene-Biocatalysts for Enzymatic Biofuel Cells -

A 3-year PhD position is open in NanoChemistry group at Department of Chemistry, Technical University of Denmark (DTU). The project is aimed at Development of Graphene-Biocatalysts for Enzymatic Biofuel Cells. The position will be available from the 1st October 2018 to the 30th September 2021 and be
Danmarks Tekniske Universitet - 2018-07-27 - unspecified

Project Manager/Analysis Coordinator to Analytical Support -

Are you looking for new challenges? Would you like to plan and manage late clinical phase project activities and improve the analytical methods and processes for Novo Nordisk\'s new diabetes products? Would you like to support the world\'s largest insulin production site? Then you may be the energetic,
Novo Nordisk A/S - 2018-07-27 - unspecified

Rengøringsassistent Hillerød -

Medarbejder søges til butiksrengøring i Slotsgade. Arbejdsdage/tidsrum: Mandag. 8 - 9.45 Tirsdag: 8 - 9.45 Torsdag: 8 - 10.15 Fredag: 8 - 9.45 + hver den første fredag i måneden 3 timer ekstra. Den første fedag i måneden skal der vaskes trapper, rengøres
SHINE DANMARK - MILJØVENLIG RENGØRING v/Christina L Johansen - 2018-08-07 - unspecified

SALES/SUPPORT MANAGER GERMANY (M/F – BASED IN AARHUS) -

ABOUT SPORTMEMBER: SportMember is Denmark’s hottest start-up is one of Europe’s leading services for club and team sport management, founded in 2004 and backed by business angel Rasmus Dissing. SportMember counts today more than 600.000 customers across Europe and has 14 employees from 7 nations.
HOLDSPORT.DK ApS - 2018-08-09 - unspecified

SALGSELEV - BOLIG -

  Bahne i Vejle søger en dygtig salgselev til boligafdelingen snarest muligt.   Du brænder for SALG generelt og kender vigtigheden af GOD SERVICE. Du er den fødte sælger og lægger stor vægt på kundebetjening og mener, at det er den vigtigste opgave
BAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping Center - 2018-08-07 - unspecified

Scientist / Senior Scientist, Assay Technology, Bagsvaerd -

Pioneer a brighter futureAt Novozymes, we work in close partnership with our customers and the global community to make a sustainable impact. We use science to advance industries, and as part of Research, Innovation and Supply, you will produce and deliver the biological solutions that boost our customers’
NOVOZYMES A/S - 2018-08-08 - unspecified

Searching for a Skilled Sushi Chef -

With minimum 4 years of experience   For our busy restaurant / take away, we are now looking for 1 skilled sushi chef. You will only be considered if you have minimum 4 years of experience, of beeing a sushi chef.    We expect you to be able to :  - Cut whole salmon to filet, and
A+ Siam Sushi Restaurant ApS - 2018-07-23 - unspecified

Senior Bridge Design Engineer, Bridges Scandinavia, Denmark -

Since 1939, COWI has pushed the boundaries of bridge, tunnel and marine design through our involvement in some of the world\'s largest, most iconic and complex projects. With a full set of excellent competencies within bridge, tunnelling and marine design, combined with local presence and experience,
COWI A/S - 2018-08-03 - unspecified

Servicetekniker -

Søger energisk tekniker til servicering af ventilation i landbruget primært i Jylland og Fyn. Vi forestiller os at du har/er: Du vil indgå i en velfungerende serviceafdeling med 3 medarbejdere. Det er vigtigt, at du har en positiv og humørfyldt indgang til opgaverne, og at
ROTOR A/S - 2018-07-24 - unspecified

Sidder du lige nu og overvejer om tiden er inde til et karriereskift…? -

Vil du gerne være med, hvor det sker og hvor der lægges stor vægt på høj kvalitet og hurtig levering. Vi har netop nu hele 2 stillinger som Industritekniker med erfaring i Edgecam ledig i en virksomhed beliggende i Kolding. Virksomheden har beskæftiget sig med fræs
Kjær Vikar & Rekruttering - 2018-08-02 - unspecified

Smed -

Svejsearbejde og skærebrænding
Ett trivsamt familjeföretag i Brönby Danmark med 12 st. anställda som söker en smed till sin verksamhet. Beskrivning av arbetsuppgifter: Svetsning av konstruktioner, tillverkning av grindar, inomhus- och utomhustrappor, staket, räcken,
First Alliance Sverige - 2016-03-20 - unspecified

Tømrer til Odense -

Vi søger lige nu en faglært tømrer for en af vore kunder, der har ordrebogen fuld af spændende opgaver i og omkring Odense. Til en start vil du komme til at være del af et projekt, hvor der skal laves ny tagkonstruktion til nogle nye lejligheder og så skal der laves
Viktech P/S Kbh. - 2018-08-09 - unspecified

Vi søger en dygtig mekaniker -

  Bluebay Marine A/S søger en alsidig mekaniker. Du vil indgå i et mindre team af engagerede medarbejdere som importerer både, motorer og udstyr fra det meste af verden og afsætter det, hovedsageligt i Danmark og på Grønland. Vi ser gerne at du har arbejdet
BLUEBAY MARINE A/S - 2018-08-07 - unspecified