Arbejde Affaldskoordinator unspecified Danmarks Tekniske Universitet - jobtilbud

GÆLDER
id: NDk1ODkxMyA3

reference: 4958913

documentId: 4958913

connectionPointId: 7

lastModificationDate: 1552387657120

stillingsbetegnelse: Affaldskoordinator

jobbeskrivelse:
DTU Campus Service søger en kollega til affaldsområdet til at indgå i universitetets affaldsteam, der arbejder med planlægning og udvikling af affaldsområdet, samt rådgiver DTU's ansatte i håndtering af blandt andet farligt affald.

DTU er i gang med en revitalisering af affaldsområdet, og leder i den forbindelse efter en person, der brænder for at sikre en bæredygtig håndtering og transport af farligt affald samt bidrage til udvikling af affaldsområdet i det hele taget.

Stillingen er placeret i DTU Campus Service, i sektion for Arbejdsmiljø, Beredskab og Bæredygtighed (CAS ABB), hvor 10 dedikerede medarbejdere arbejder for at DTU forbliver en sund og sikker arbejdsplads, samtidig med at universitetet bidrager til en bæredygtig omstilling af samfundet.

Opgaver og ansvarsområder

I stillingen som affaldskoordinator vil du få ansvaret for at uddanne og rådgive kemikalieaffaldsansvarlige på institutter og centre. Derudover vil du komme til at samarbejde med driftskolleger på de tre store campusområder omkring udvikling af affaldsområdet, blandt andet gennem DTUs tværgående ressource- og affaldsudvalg.

Stillingen er ny i sin nuværende form, så der vil blive en periode hvor vi afklarer snitflader til de respektive sektioner, der står for den daglige drift af affaldsområdet på Lyngby, Ballerup og Risø Campi. Vi forventer imidlertid at de primære arbejdsopgaver kommer til at omfatte:

Rådgivning om farligt affald:
 • Rådgive og uddanne brugerne i forbindelse med sortering, pakning, mærkning og deklarering af farligt affald samt udfyldelse af transportdokumenter jf. ADR konventionen og/eller nationale bestemmelser.
 • Løbende faglig sparring og rådgivning til kemikalieaffaldsansvarlige.
 • Planlægge og afholde netværksmøder for kemikalieaffaldsansvarlige i samarbejde med kolleger.
 • Bistå med rådgivning vedrørende indretning til sortering af farligt affald ved byggeprojekter.

Planlægning og udvikling af affaldsområdet generelt:
 • Være med til udvikling af affaldsområdet, i tæt samarbejde med kolleger i CAS ABB samt de affaldsansvarlige på de tre store campusområder via det tværgående ressource- og affaldsudvalg.
 • Bistå ved udbud og administration af aftaler med aftagervirksomheder.
 • Være med til at servicere netværk af affaldsansvarlige på Lyngby Campus.
 • Projektledelse i forbindelse med omlægning af affaldssystemet, fx implementering af nye fraktioner.

Vi ønsker os...

Vi søger en kollega, der har lyst til at være med til at udvikle affaldsområdet på DTU, sammen med dedikerede kolleger på tværs af organisationen og geografien.

Som udgangspunkt forestiller vi os, at du:
 • Har en miljøfaglig baggrund med specifik viden om kemikalier og andet farligt affald.
 • Er nysgerrig og ambitiøs, og har lyst til at bidrage til at gøre DTU endnu dygtigere på ressource- og affaldsdagsordenen.
 • Har interesse for og erfaring med driftskoordinering, samt sans for planlægning og udvikling.
 • Er god til at kommunikere og samarbejde på tværs af fagområder og kulturer.
 • Taler engelsk på et niveau, hvor du kan rådgive brugere i håndtering af farligt affald.
 • Er struktureret og god til at systematisere arbejdsopgaver.
 • Derudover er det en fordel, men ikke et krav at du har kendskab til Kemibrug samt kursus inden for transport af farligt gods (ADR)

Hvad tilbyder vi dig

På DTU bliver du del af et universitet, hvor viden og uddannelse med et globalt perspektiv er omdrejningspunktet. Ny teknologi, innovation og viljen til at skabe noget, der kan komme os alle til gavn, er hjørnestene på DTU. Vi værdsætter høj faglighed, og ønsker at du løbende udvikler dig i takt med dit ansvar.

Mere specifikt, vil du blive en del af en gruppe hvor vi arbejder på et højt fagligt niveau med at sætte bæredygtighed på dagsordenen. Du vil få kolleger både i Lyngby og på de øvrige campusområder, der alle brænder for at udvikle affaldsområdet.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til enten overenskomsten for Akademikere i Staten, OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/Stat) eller anden relevant overenskomst.

Arbejdsstedet er DTU Lyngby Campus.

Ansøgning og kontakt Vi skal modtage din online ansøgning senest den 1. april 2019. Åbn linket "Ansøg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser.

Ansættelsessamtaler afholdes uge 14 og uge 17 (anden samtale).

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Kirsten Ramskov Galamba på kirg (at) dtu.dk / 9351 1924 eller Kirsten Frydensberg på 2421 3833.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Med ca. 195 ansatte er Campus Service en af de største af DTU's 8 teknisk administrative koncernstabe. Campus Service har til formål at udvikle, drive og vedligeholde DTU's bygningsmasse, arealer og faciliteter, samt varetage indvendig vedligehold og tilsyn med de derudover lejede DTU arealer og faciliteter. Målet for Campus Services virksomhed er, at DTU's bygninger, omgivelser og faciliteter er attraktive for de ansatte og studerende, men også at andre borgere, virksomheder og lokalsamfund anser DTU og DTU's faciliteter som et aktiv, man meget gerne benytter og samarbejder med.

DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. Vores mission er at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. 11.200 studerende uddanner sig her til fremtiden, og 6.000 medarbejdere har hver dag fokus på uddannelse, forskning, innovation og forskningsbaseret rådgivning, som bidrager til øget vækst og velfærd. DTU stiller krav og giver muligheder uanset hvor i organisationen, man arbejder. Vi står for høj faglighed, kollegial respekt og ansvarlig handlefrihed.


numberOfPosts: 1

jobCategoriesCodes_0: http://data.europa.eu/esco/isco/C2143

abstractJV_contact_0:
Send ansøgning på en af de angivne kommunikationskanaler

positionTypeCode: directhire

contractTypeCodes_0: fulltime

Arbejdsgiver Navn: Danmarks Tekniske Universitet

source: DK-STAR

GÆLDER

Similiar jobtilbud

Ansvarlig for møder, konferencer og fester i Tinghallen / BDO Lounge -

ANSVARLIG FOR MØDER, KONFERENCER OG FESTER    I VIBORG’S OG DANMARK’S NYE MØDE- OG EVENTMEKKA – DER OGSÅ SNART BYDER PÅ NYT HOTELKulturhuset Tinghallen A/S, som også driver 2.200 kvm konference- og festfaciliteter i BDO Lounge, søger til nyoprettet stilling en medarbejder, der
TINGHALLEN A/S VIBORG - 2018-12-15 - unspecified

Assistant professorship in Natural Language Processing -

The Department of Nordic Studies and Linguistics, Faculty of Humanities, University of Copenhagen (UCPH), Denmark, invites applications for an assistant professorship in Natural Language Processing to be filled by August 1, 2019 or as soon as possible thereafter. The Department of Nordic Studies
KU - HUM - Fakultetet - 2019-02-27 - unspecified

Associate/Assistant Professor in IC Design -

The Electronics group at DTU Electrical Engineering invites applications for a position as Associate or Assistant Professor in IC Design.The Electronics group is responsible for analog, power and mixed-mode integrated circuit (IC) design, switch-mode audio power amplifiers, as well as power electronics
Danmarks Tekniske Universitet - 2018-08-01 - unspecified

Auto Mekaniker Søges -

Kunne du tænke dig at blive en del af et spændende bilhus, hvor vi sætter nytænkning, faglig kunnen, god service og vidensdeling ligeså højt som glade kunder, så kan du blive en del af det stærke team hos Vallensbæk Autoservice. Vi søger en dygtig mekaniker, der kan holde hovedet koldt,
Vallensbæk Auto Service ApS - 2019-01-29 - unspecified

Blæksprutte -

Vi søger en morgenfrisk blæksprutte til vores lille team J Her er dine overordnede fokusområder Sikre at gæsterne føler sig meget velkomne, når de kontakter os, og at de oplever en høj grad af service, når de er her. Lave morgenmad, sætte morgenmadsbuffeten
SDR. OMME HOTEL & KRO ApS - 2018-09-24 - unspecified

Butiksassistent -

Morgen Frisk Butiksassisent søges.Er du morgenfrisk og søger udfordninger så er det dig vi søger.Vi er en butik med mange muligheder og ønsker at udvikle butikken mere end det den er i dag så hvis du har gå på mod og villig til at indgå i et ungt team og udvikle butikken. Så er det dig vi søger.Du
Bageren På Holmegade - 2019-01-17 - unspecified

Cloud Developer (C# / Powershell) -

Description Sitecore is the global leader in customer experience management software. The company delivers highly relevant content and personalized digital experiences that delight audiences, build loyalty and drive revenue.  With Sitecore’s experience platform, marketers can
SITECORE CORPORATION A/S - 2019-03-06 - unspecified

CNC-operatør/industritekniker søges til Aalborg området -

På vegne af en kunde søger vi 2 CNC-operatører/industriteknikere til Aalborg området.Arbejdsopgaverne består af drejning, fræsning og programmering. Det ene job indebærer desuden drejning af store aksler. Krav til jobbet:- Du har erfaring med programmering- Du har erfaring med CNC-drejning
JobConnection ApS - 2019-01-24 - unspecified

DDS SCADA Hardware Work Package Owner -

Sobre Siemens Gamesa Renewable Energy Siemens Gamesa Renewable Energy cuenta con una base instalada de 75 GW en todo el mundo, presencia en más de 90 países y un equipo de 27.000 empleados. Con presencia a lo largo de toda la cadena de valor, la compañí­a realiza desde el diseño y fabricación
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S - 2019-03-02 - unspecified

Development Team Leader -

DIBS IT is looking for two strong agile leaders to be responsible for facilitating deliverances of new features and maintenance of our payment platform. The platform is used by major financial and retail customers in the Nordic countries. 100% availability and reliability are vital to the customers and
NETS Denmark A/S - 2018-10-11 - unspecified

Har du lyst til en spændende hverdag med børn som tilkaldevikar? -

Du er glad for at arbejde med børn og have en tæt forældre relation. Du er pædagogstuderende eller har rig erfaring i arbejdet med børn og deres udvikling.  På længere sigt har du lyst til at blive tilknyttet de samme familier og passe deres børn
Rexkyoo ApS - 2018-09-30 - unspecified

IT Support Specialist -

Are you ready to join our strong international IT Services team in charge of supporting the entire GN Audio and GN Hearing organizations and help us set new standards for our service levels? Join us at the heart of Group ITIn our office in Ballerup, you will join our IT Services team consisting
GN STORE NORD A/S - 2018-10-19 - unspecified

Juridisk studentermedhjælper til Helsingør Stiftskontor -

Juridisk studentermedhjælp til Helsingør StiftskontorEr du jurastuderende og interesseret i at arbejde med opgaver inden for bl.a. forvaltningsretog ansættelsesret?Så er du måske vores nye juridiske studentermedhjælper for en periode på foreløbig 6måneder.Dine arbejdsområder kunne fx. være:•
HELSINGØR STIFTSADMINISTRATION - 2019-01-15 - unspecified

Key Account Manager til kreativ medievirksomhed -

Er du en dygtig sælger, der allerede har skabt flotte resultater i mediebranchen? Hos os får du en hverdag i et kommercielt, kreativt og nyskabende miljø med særdeles gode karrieremuligheder.VELKOMMEN TIL CitrusmediaVi er en landsdækkende medievirksomhed, der i mere end 15 år har beskæftiget
SALESCULTURE.DK ApS - 2018-12-21 - unspecified

Kirkesanger søges til Snoldelev og Tune kirker -

En stilling som kirkesanger ved Tune og Snoldelev Kirker er ledig og ønskes besat så hurtigt som muligt. Stillingen er på gennemsnitligt 7 timer pr. uge. Du skal ledsage kirkesangen til gudstjenster/højmesser på søndage og til kirkelige handlinger på hverdage, anslået 4-5 om måneden.  Vi
TUNE MENIGHEDSRÅD V/BIRGIT ANDERSEN - 2019-02-07 - unspecified

klejnsmed / metalarbejder søges -

Sanderum smede- & maskinværksted er en moderne smedevirksomhed der arbejder ud fra mottoet: "For os er intet umuligt, så længe det ikke er bevist." Vi har travlt, derfor søger vi en medarbejder mere, så har du hænderne skruet rigtigt på og lyst
SANDERUM SMEDE- OG MASKINVÆRKSTED A/S - 2018-08-29 - unspecified

Large account -

For vores kunde søger ReQruiting en Large accountDu vil som Large Account Manager få ansvaret for salget og samarbejdet med vores storkunderMed reference til den adm. direktør er det din fornemmeste opgave at rådgive / tænke kreativt, når du sælger løsninger. Det betyder, at du får ansvaret
ReQruiting ApS - 2019-01-22 - unspecified

Norwegian Retention Outbound Agent -

World class retention consultant – you?Are you a world class retention consultant with solid experience and a proven track record? Excited about customers, retention and sales, and interested in the fintech space?With new Nets owners and strategy, we need to further boost our retention team. We are
NETS Denmark A/S - 2018-12-15 - unspecified

PhD scholarship in Turbulence: Reconsidering the Richardson-Kolmogorov Paradigm towards a Robust Understanding of Turbulence -

The Department of Mechanical Engineering (DTU Mekanik) at the Technical University of Denmark (DTU) has an ERC Starting Grant (project acronym: UniEqTURB) sponsored opening for a 3-year PhD position in the area of Experimental and Theoretical turbulence. Within the scope of the project, the student will
Danmarks Tekniske Universitet - 2019-01-10 - unspecified

Regional Marketing Manager, Nordics & Baltics -

Payment solutions for an easier tomorrow – powered by Nets The Nordic Region has led the way in the development of digital payments and related services and is currently the most digitised region in Europe. Nets has played a key role in this development as one of the Nordic leaders within payment
NETS Denmark A/S - 2018-12-15 - unspecified

SÆLGER - MODETØJ OG ACCESSORIES -

  Bahne i Århus søger en dygtig og erfaren sælger til modetøjsafdelingen senest pr. 1. november. Vi er fleksible med hensyn til deltid/fuld tid, hvis den rette ansøger viser sig.   Det er vigtigt, at du har erfaring som sælger, og at du drømmer
BAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping Center - 2018-08-25 - unspecified

Senior Developer -

Do you have a passion for application development? And do you have solid experience with multiple platforms?Then this is your opportunity to join a diverse and passionate group of designers, developers, business analysts, and producers that take pride in enabling the design and development of the next
LEGO SYSTEM A/S - 2019-02-07 - unspecified

Senior Purchaser -

DK, Aarhus N | Professional | Full-Time | ID: 1131 Do you want to be our lead negotiator and driver of defining future supplier concepts in a global organisation? Will it motivate you to negotiate and design global contracts with indirect suppliers related to the
Vestas Wind System A/S - 2019-02-19 - unspecified

Skilled carpenter for renovation and maintenance jobs in Odsherred -

We need a skilled carpenter with experience for different jobs including renovation and maintenance on a variety of buildings in primarily Odsherred.You can show a CV showing minimum 5 years of experienceYou can work independentlyYou must be able to speak and understand EnglishA quick start is a possibilityMust
GRANHØJEN A/S - 2019-01-11 - unspecified

Structural Design Engineers, Offshore Wind -

Application deadline: 01/02/2019 - Denmark - Location: Aalborg/Aarhus/Hamburg/Lyngby/Oslo - Bridge, Tunnel and MarineWould you like to be part of a unique and ambitious professional environment within offshore wind? This is an exciting opportunity for experienced structural engineers
COWI A/S - 2018-12-20 - unspecified

Student at NNIT -

Do you want to combine your academic studies with real life experience in an international IT environment? Then here is your chance to start your IT career as a student at NNIT.  At NNIT you will get the opportunity to work side-by-side with some of the brightest IT minds and to learn in a
NNIT A/S - 2019-01-29 - unspecified

Tre socialrådgivere/socialformidlere til Specialafsnittet i Børne og Familierådgivningen -

Jammerbugt Kommune søger tre socialrådgivere/socialformidlere til Specialafsnittet i Børne og Familierådgivningen.Alle stillinger er 37 timer pr. uge, hvoraf den ene er en fast stilling og de to øvrige er barselsvikariater.På baggrund af at en af omrokering i Specialafsnittet, søger vi en ny medarbejder
Jammerbugt Kommune - 2019-02-20 - unspecified

UX position -

We are looking for a UX’er with good humor, who has 7 years+ experience working the user experience within Saas products and can stand firm in relation to the leader group and managers in Product Development. The main parts of the job will be working with the product team to create beautiful user experiences,
Wizdom A/S - 2019-01-12 - unspecified