Arbejde Review Technician - Vikariat Syddanmark Fertin Pharma A/S - jobtilbud

GÆLDER
stillingsbetegnelse: Review Technician - Vikariat

jobbeskrivelse:
Til vores QA afdeling søger vi en barselsvikar til at hjælpe med at reviewe vores dokumentation. Du bliver en del af en afdeling på ca. 30 personer, der arbejder med at sikre kvaliteten af vore produkter. I det daglige vil du arbejde tæt sammen med dine kolleger både i produktionen og kvalitetsafdelingen. Din baggrund: * Du kan være uddannet laborant/laboratorietekniker, procestekniker eller procescontroller. Alternativt kan du have en ernæringsmæssig baggrund, kendskab til produktioner eller lignende * Du har kendskab til GMP * Du er detaljeorienteret, omhyggelig, ansvarsbevidst og samarbejdsorienteret Jobbet: * Du deltager i review af batchjournaler, der er udarbejdet for varer til enten USA eller Europa og derigennem kvalitetssikring af GMP produkter. * Du medvirker ved og vedligeholder kvalitetsstyringsaktiviteter i forbindelse med GMP produktion. * Du medvirker til kvalitetscheck af produktionerne og bidrager til optimering af kvaliteten. * Du varetager løbende arkivering i nær- og fjernarkiv og håndterer ad hoc forespørgsler fra kunder samt fra interne interessenter. Vi tilbyder: * Et job hvor du i samarbejde med de øvrige medarbejdere i afdelingen, har mulighed for selv at planlægge og styre din tid. * Velordnede ansættelsesforhold med mange personalegoder * Et barselsvikariat med ansættelse hurtigst muligt og forventet varighed på 1 år. Er du interesseret, sender du din ansøgning online via http://www.fertin.com hurtigst muligt og senest d. 22. juni 2014. Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Manager, QA, Lars Ketilsson (tlf. 72 15 13 00 / email: lket (at) fertin.com).

Arbejdsgiver Navn: Fertin Pharma A/S

Arbejdsgiver telefonnummer: 72151300

land: Danmark

region: Syddanmark

krævede uddannelse: Ikke angivet

Kilde til jobtilbud: AMS, Offentlige arbejdsformidlinger, Danmark

GÆLDER

Similiar jobtilbud

BUTIKSASSISTENT/-MEDHJÆLPER -

Vi søger en medarbejder gerne med erfaring fra butiksområdet eller en som kunne tænke sig at arbejde i en dagligvarebutik. Arbejdsopgaverne er: - Trimning af butikken - kassebetjening - kundeservice - øvrigt forefaldende arbejde i butikken Vi kan tilbyde 25 t/u arbejdstid efter
Spar Knudshovedvej v/Sridharan Ponnambalam - 2016-02-11 - Syddanmark

Change Agent -

Arbejde med arkitektur, infrastruktur og design
Do you know how to challenge an experienced and highly skilled organisation? Do you excel within data analysis and know your LEAN skills? And can you drive change processes and implement best practice tools to support the value chain? Then your next job
DANFOSS A/S - 2016-02-11 - Syddanmark

Configuration Lead Engineer – Rotor/Nacelle -

Ingeniørarbejde i industri og produktion
Job ID: 217398 Location: Vejle/Brande Organization: Siemens in Denmark - Siemens Wind Power - http://www.siemens.com/windpower Mode of employment: Full time For our Offshore Engineering unit, we are looking for a structured and organized lead engineer
Siemens Wind Power A/S - 2016-02-11 - Syddanmark

Frontend Developer -

Softwareudvikling
Are you motivated by optimising the user experience in Denmark’s largest webshops? Are you ambitious and want to develop personally and professionally? Can you challenge us and the demands of our customers? Are you in control of your tool box? What
HESEHUS A/S - 2016-06-22 - Syddanmark

Functional Safety Manager -

Ingeniørarbejde i industri og produktion
Auto req ID: 1295BR Official Title: Functional Safety Manager Job Area: Production & Quality Country / Countries: Denmark Location: Gråsten Job Description Are you on the lookout for a job where you can use your technical skills and management
DANFOSS A/S - 2016-02-11 - Syddanmark

Games Producer for Digital-Physical play experiences -

Softwareudvikling
Would you like to develop new and unseen gaming and play experiences - worldwide & world-class? Then join us to manage complex innovation projects and be the calm and enabling focus point in the fast-paced world of mobile games. Produce outstanding
LEGO SYSTEM A/S - 2016-02-11 - Syddanmark

Inhouse Consultant (m/f) Indirect Sales -

Salgsarbejde (ekskl. detailsalg)
Do you have a proven track record in Channel Management and/or Distribution Sales, ideally combined with a solid Consulting Background? Do you relish the thought of initiating sales excellence projects of global proportions and, what is more, driving
DANFOSS A/S - 2016-02-11 - Syddanmark

International Business Development Director, Heat Metering/Home-Office -

Ledelse af salg og marketing
Are you passionate about developing and working with local sales and marketing strategies for new exciting and innovative heat metering products/solutions? Then you could be our new International Business Development Director in Europe. You will be part
DANFOSS A/S - 2016-02-11 - Syddanmark

Køkkenmedarbejder -

Kan du lave sund og varieret kost til børn i alderen 0 – 6 år ? Galaksen søger en køkkenmedarbejder i 30 timer hurtigst muligt. Foreløbig indtil den 11.april, men da det er på baggrund af en sygemelding, kan der være en mulighed for, at vikariatet strækker
INTEGRERET INSTITUTION GALAKSEN - 2016-02-11 - Syddanmark

Kreativ person søges til Frøken Fin i Sønderborg -

Frøken Fin søger en kreativ person som ny kollega til vores dejlige butik i Sønderborg. Vi er en lille blomster- og brugskunstbutik i hyggelige omgivelser nær Sønderborg centrum. Se mere på vores hjemmeside http://www.froekenfin.dk eller på Facebook Frøken
Frøken Fin v/Britt Tang Thusing - 2016-02-11 - Syddanmark

Lagerchef -

Vil du være med til at give vores mange kunder optimal betjening - og sørge for at nye kunder også føler sig velkomne hos Trade-Line, når de har brug for PE, PVC, kloakrør, fittings, karme, logodæksler, riste, topringe og ALT andet til kloakbranchen? I Trade-Line
Trade - Line v/Ole Schack Hansen - 2016-02-11 - Syddanmark

LEGO Continuous Improvement Senior Consultant in Corporate IT -

Systemanalytikerarbejde
Are you our future continuous improvement professional in Corporate IT? Would you like to enable the development of our IT organisation and take them onto a continuous improvement journey? Would you like to act as the change agent and help set the standard
LEGO SYSTEM A/S - 2016-02-11 - Syddanmark

Maskinarbejdere / værktøjsmagere -

Operatør- og opstillingsarbejde af metalforarbejdningsmaskiner
Kunne du tænke dig et spændende vikariat i en spændende virksomhed? Vi søger flere interesserede personer, der kunne tænke sig et længerevarende vikariat. Som maskinarbejder
TEMP-TEAM A/S - 2016-02-11 - Syddanmark

Material Project Manager - 1 year Maternity Cover -

Ingeniørarbejde i industri og produktion
Do you have a background in engineering and experience with project management? And would you like to work for a global organisation with a strategic sustainability agenda? Then look no further for a great career opportunity to help inspire the builders
LEGO SYSTEM A/S - 2016-02-11 - Syddanmark

Mediekonsulent -

Kolding Ugeavis søger en engageret, kreativ, nysgerrig og målrettet mediekonsulent til at opsøge og servicere vores kunder i hele Kolding Kommune. Har du salgserfaring og måske allerede skabt gode resultater? Har du kendskab til Kolding og har passion for markedsføring,
Syddanske Medier A/S - 2016-02-11 - Syddanmark

Opvasker - deltid -

Vi søger en opvasker til en virksomhed i Odense. Arbejdstiden aftales fra uge til uge, og der vil være varierende timetal da behovet er meget forskelligt. Du er udadvendt, kan spille sammen med andre og arbejde selvstændigt, du må gerne have hygiejnebevis og erfaring fra tidligere
Jobcenter Beskæftigelses- & Socialforval - 2016-02-11 - Syddanmark

PE-Redskaber søger Produktionsteknisk medarbejder -

Driftsteknikerarbejde og brugersupportarbejde inden for informations- og kommunikationsteknologi
JOBPROFIL Den idelle kandidat har følgende kvalifikationer: - Stor erfaring med Navision - Arbejdet som PTA-medarbejder i min. 3-5 år - Gerne faglært indenfor jern- og metalindustrien
PE REDSKABER A/S - 2016-02-11 - Syddanmark

Platform Architect - Product Owner of LEGO ID -

Systemanalytikerarbejde
Are your stakeholder management skills second to none? Would you like to be the Product Owner of a highly complex account management system used by millions to log on to the world of awesome LEGO Experiences? Then come join Digital Solutions as our new
LEGO SYSTEM A/S - 2016-02-11 - Syddanmark

Rengøringsassistent -

Jobcenter Vejle søger på vegne af virksomhed en rengøringsassistent, til tidsbegrænset stilling. Flexibel rengøringsassistent med erfaring indenfor faget, 37 timer/ugent. søges hurtigst muligt. Gerne pædagogiske erfaring eller kendskab til, at kunne lære
Jobcenter Vejle Jobcenter - 2016-02-11 - Syddanmark

SCADA & Automation Specialist -

- for SCADA design and support to offshore wind farms Our portfolio of significant, technically complex offshore wind farms is increasing worldwide. The SCADA and Software system plays an important role and we are looking for an experienced and committed SCADA Specialist for the Offshore Engineering
Siemens Wind Power A/S - 2016-02-11 - Syddanmark

Senior Manager for Billund Production Planning -

Ingeniørarbejde i industri og produktion
Join us now to manage a team of 9 Planners that secure component availability and to drive efficient production and inventory management with a global perspective. Be a leader and manage our stakeholders You will lead a team of highly qualified Planners
LEGO SYSTEM A/S - 2016-02-11 - Syddanmark

Senior Piping Engineer -

Are you a mechanical engineer with experience from working with design, fabrication, construction and technical trouble-shooting in piping systems within the oil and gas or similar industries? Maersk Oil is looking for a Senior Piping Engineer for the Technical Department in our Esbjerg Offices. The
Maersk Oil A/S - 2016-02-11 - Syddanmark

Senior Sales & Marketing Manager for LEGO House -

Ledelse af salg og marketing
Do you have strong business and marketing acumen combined with a value and purpose driven approach? Would you like a once-in-a-life time opportunity to bring a strong brand to life? Be a vital player in communicating the unique LEGO House experience We
LEGO SYSTEM A/S - 2016-02-11 - Syddanmark

Strategic HR Business Partner - Corporate Responsibility and External Relations -

Arbejde med personaleudvikling og -oplæring
Do you enjoy working as an equal partner in the business with a broad variety of HR assignment? And would you like to be part of a family-owned company with strong people values, where you can apply your excellent business acumen to ensure Progress? Join
LEGO SYSTEM A/S - 2016-02-11 - Syddanmark

Strategy & Planning International Trainee, Denmark -

Arbejde inden for samfundsøkonomi
ECCO is looking for an ambitious International Trainee for a Strategy & Planning career track, which is part of our Brand and Product division in our headquarters in Southern Denmark. You will be given the opportunity to work in an analytical environment,
ECCO A/S - 2016-02-11 - Syddanmark

Taxachauffør -

Chauffører af biler, taxier og varevogne

Taxavognmand Niels Åge Nielsen - 2016-02-11 - Syddanmark

TRANSPORT MANAGER -

Speditørarbejde
TRANSPORT MANAGER- A KEY ROLE IN THE ORGANISATION A high drive and excellent communication skills is a must. The key to success in the position is a sound background in working with forwarding combined with strong stakeholder management skills. YOUR RESPONSIBILITIES
ORIFARM A/S - 2016-02-11 - Syddanmark

UDDANNET GRØN ANLÆGSGARTNER SØGES -

Væksthus- og anlægsgartnerarbejde
Vi søger en dygtig anlægsgartner som er uddannet, og har erfaring med den grønne del af jobbet. Vi forventer, du har stort kendskab til nyanlæg til gavn for vores mange private kunder og et stort plantekendskab. Dine arbejdsopgaver
BIRKELY A/S - 2016-02-11 - Syddanmark

Well Intervention Engineer -

Ingeniørarbejde i industri og produktion
Here is a unique job opportunity if you have experience with multi-skilled well intervention activities. Would you like to be part of an innovative and international oil and gas company with ambitious goals on incident-free and sustainable production?
Maersk Oil A/S - 2016-02-11 - Syddanmark