Arbejde Administrativ medarbejder til Politiskolens ekspedition i Brøndby unspecified POLITISKOLEN - jobtilbud

GÆLDER
id: NDg5Njk4NSA3

reference: 4896985

documentId: 4896985

connectionPointId: 7

lastModificationDate: 1540796464936

stillingsbetegnelse:
Administrativ medarbejder til Politiskolens ekspedition i Brøndby

jobbeskrivelse:

Brøndby, Rigspolitiet, Koncern HR

Er du udadvendt, serviceminded og trives du med en afvekslende hverdag? Kan du håndtere mange arbejdsopgaver og med et smil imødekomme gæster, studerende og personale med hjælp og svar på stort og småt? Så er det dig, vi har brug for.

Du vil indgå i et administrativt medarbejderteam på tre, der får hverdagen til at hænge sammen på en spændende og travl arbejdsplads. Ekspeditionen er omdrejningspunktet for alle de aktiviteter, der udspiller sig på Politiskolen. Din service, support og arbejdsindsats er dermed afgørende for, at alle på Politiskolen kan udføre deres kerneopgave.

Høj service og spændende arbejdsopgaver i en unik organisation
I ekspeditionen har du en bred kontaktflade, hvor dine primære opgaver er at modtage og besvare alle former for henvendelser fra gæster, studerende og øvrigt personale på Politiskolen. Med din brede viden og servicemindede tilgang håndterer du mange forskellige arbejdsopgaver som eksempelvis oprettelse af gæstekort, mødeforberedelse, booking af biler og lokaler, fakturahåndtering samt vejledning af elever og undervisere. Udover de primære arbejdsopgaver er vi i ekspeditionen også ansvarlige for bestilling, indkøb og modtagelse af kontorartikler og undervisningsmateriale, håndtering og udlevering af sko og uniformer til alle politistuderende og fastansatte samt andre forefaldende arbejdsopgaver.

Ekspeditionen er en del af sektionen Uddannelsesadministration og Ressourcestyring på Politiskolen i Rigspolitiet. I sektionen er der ca. 30 medarbejdere bestående af polititjenestemænd, akademikere og administrativt personale. Hovedparten af medarbejderne sidder til dagligt på Politiskolen i Brøndby, men vi har også kolleger på Politiskolen i Fredericia, som vi i hverdagen er i tæt kontakt med. Vi løser mange forskellige opgaver og understøtter resten af Politiskolen, så alle kan udføre deres arbejde på bedste vis.

Du finder løsninger og hjælper andre
Vi forventer, at du er kontoruddannet og ser gerne, at du har erfaring fra en ekspedition eller reception i en større organisation eller fra en administrativ funktion på en skole eller anden uddannelsesinstitution.

Miljøet på Politiskolen bærer præg af de mange uniformerede medarbejdere og studerende, og det er derfor vigtigt at du kan se dig selv bidrage til og trives i denne arbejdsmæssige kontekst. Det falder dig naturligt at skabe gode relationer til mange forskellige typer mennesker og du skal ligeledes have en god fornemmelse for, hvordan du gebærder dig og kommunikerer.

Du er løsningsorienteret samt drevet og motiveret af at hjælpe andre med alt mellem himmel og jord. At være fleksibel og omstillingsparat i forhold til opgaver, der opstår fra det ene sekund til det andet, og som bliver overleveret på mange forskellige måder, er også en afgørende faktor. Ekspeditionen er en hektisk ”hovedbanegård” på Politiskolen – derfor er det vigtigt, at du evner at prioritere opgaver og bevare overblikket trods mange bolde i luften.

Ekspeditionen har åbningstid mandag til fredag kl. 7.30-16.00 det meste af året og medarbejderne har faste møde- og arbejdstider, der er planlagt i et vagtskema inden for ekspeditionens åbningstid.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst.

Dit arbejdssted bliver Rigspolitiet, Politiskolen med adresse på Brøndbyøster Boulevard 30, 2605 Brøndby.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt og ansøgning
Du bedes besvare følgende spørgsmål i din motiverede ansøgning:

• Hvordan vil du fagligt og personligt bidrage til teamet i ekspeditionen?
• Hvad er dine forventninger til politiet som arbejdsplads?

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afsnitsleder Line Høyer Jørgensen på telefon 2324 8085. Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk og om politiet som arbejdsplads på www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Vi foretrækker, at du oploader alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Vi forventer at afholde 1. samtaler mandag den 19. november 2018.

Politiskolen
Politiskolens hovedopgave er at uddanne Danmarks kommende politifolk. Vores undervisningsdel er organiseret i tre institutter samt en sektion for uddannelsesadministration og ressourcestyring. På Politiskolen varetager vi desuden efter og videreuddannelse af alle ansatte i politiet.

Politiskolen er en del af Koncern HR i Rigspolitiet og har cirka 250 faste medarbejdere. Vi er en god blanding af primært polititjenestemænd, akademikere og administrative som lægger vægt på at have en arbejdsdag præget af samarbejde, fleksibilitet, åbenhed, trivsel og et godt arbejdsmiljø.

Ledelsesmæssigt har vi fokus på at udvikle alle ansatte, både professionelt og menneskeligt. Vi samarbejder på tværs af organisationen om at løfte kvaliteten og understøtte politiets kerneopgaver. Høje ambitioner og fælles mål om integritet og transparens er kernen i vort arbejde. Vores daglige sparring er en forudsætning for, at vi skaber gode løsninger, der fungerer i dag og er forberedt på i morgen.

Rigspolitiet er politiets øverste myndighed og har det overordnede ansvar for Danmarks 12 politikredse, politiet i Grønland og politiet på Færøerne. Rigspolitiet sætter retningen og udarbejder overordnede strategier for hele politiet i tæt samarbejde med politikredsene.numberOfPosts: 1

jobCategoriesCodes_0: http://data.europa.eu/esco/isco/C4110

abstractJV_contact_0:
Send ansøgning på en af de angivne kommunikationskanaler

positionTypeCode: directhire

contractTypeCodes_0: fulltime

Arbejdsgiver Navn: POLITISKOLEN

source: DK-STAR

GÆLDER

Similiar jobtilbud

2 friske tømrer til projekt i Ørbæk, Fyn -

Adecco Construction søger 2 friske tømrer til et projekt i Ørbæk på Fyn med start mandag d. 3/9. Det drejer sig om udskiftning af vinduer i almenbolig byggeri. Du er faglært tømrer Du kan starte med det samme Du arbejder selvstændig. Du er serviceminded.
ADECCO A/S - Construction/Brøndby - 2018-08-31 - unspecified

Account Manager – El-Salg -

Vil du være med til at fortsætte væksten i en sund Gazelle virksomhed, der har en stærk konkurrenceplatform og virksomhedskultur? Kan du dokumentere gode BtB salgsresultater, og er du blandt branchens bedste til opsøgende salg? Er du en selvstændig og resultatorienteret
Ambizzion ApS - 2018-08-29 - unspecified

Afdelingslæge, Traumatologi -

Ortopædien i Hjørring, Aalborg Universitetshospital Vi tilbyder en spændende afdelingslægestilling med indlagt 6 mdrs sammenhængende funktionstid ved fagområdet for Traumatologi, Aalborg Universitetshospital. Er du ortopædkirurgisk speciallæge med
Region Nordjylland - 2018-09-26 - unspecified

Application Consultant with LabView/TestStand development expereince -

Application Consultant with LabVIEW/TestStand development experience Would you like to influence our future production IT quality systems on a global scale? And deliver the right solutions to our production companies worldwide? Join Production IT Production IT consists of 30+ colleagues in 4 regional
GRUNDFOS HOLDING A/S - 2018-09-28 - unspecified

Attraktiv stilling som ”mælkemand” til anerkendt produktions- og montagevirksomhed -

Vil du have et job, hvor fysisk aktivitet og gensidig hjælp er en del af hverdagen? En stilling, hvor du skal håndtere spændende produkter og hvor arbejdsopgaverne spænder vidt inden for feltet? Så har vi jobbet til dig! For vores kunde i Hedensted søger vi lige nu
RAMSDAL PROFIL MATCH ApS - 2018-07-31 - unspecified

Business Development -

Leveraging the projected growth in the Mining sector is critical to our success. To support the Industry and Regions to capitalize on these opportunities, we have an immediate opening for a Strategy and Business Development professional. This position can be located in Salt Lake City at one of the Mining
FLSMIDTH & CO. A/S - 2018-10-04 - unspecified

Dygtige operatører til et spændende job -

Vi har meget travlt, derfor søger vi nye kompetente kollegaer til vores afdeling med excenter- og hydrauliske pressere til alle skift. Vi kan tilbyde dig et spændende job i en ambitiøs og dynamisk virksomhed. Vi værner om et godt arbejdsmiljø, hvor trivsel og arbejdsglæde
DANPRES A/S - 2018-08-22 - unspecified

Energetic and motivated warehouse workers for a world-known brand -

For our customer in Greve, we are looking for more committed workers to help out in their warehouse. Ready for some exciting work tasks?  During your shift, your main task will be picking and packing of the different products in the warehouse. To do this work, you will be using a trolly and a hand-scanner.
RAMSDAL PROFIL MATCH ApS - 2018-08-01 - unspecified

Forpladsmand m/k 12 timer - 61399 -

DU TAGER HÅND OM VORES KUNDER, VI TAGER HÅND OM DIGVi har et rask tempo i vores butikker. Sammen med dine kolleger kommer du til at løse mange forskellige typer af opgaver, opnå nye færdigheder og have det sjovt i et energifyldt miljø. Ingen dage er ens, og alle
Circle K A/S - 2018-09-11 - unspecified

Frontend Architect -

Hesehus develops ambitious ecommerce solutions on the .NET platform and is looking for a skilled Frontend Architect, who wants to set the direction for frontend development and draw the architecture for our solutions. What are we offering? You will become a part of one of the largest developer environments
HESEHUS A/S - 2018-07-28 - unspecified

Full-Stack Engineer -

At BESTSELLER IT we are looking for a true hero; a Full-Stack Engineer who is an amazing team player, enjoys highly challenging environments, is passionate about building lightning fast, pixel-perfect frontend applications and takes responsibility and pride in building, owning and optimizing the backend
BESTSELLER A/S - 2018-09-26 - unspecified

Hold Instruktør - Stram Op, Step, Hiit mv. -

Infitness søger hold instruktører til vores fitness centere i Aarhus Nord Du er i fysisk god form, du har kvalifikationer som gør du kan undervise i et fitness center, du er god til at motivere andre til at yde deres max - hver gang. Du skal kunne undervise i et eller flere af holdtyperne: Stram
INFITNESS ApS - 2018-08-01 - unspecified

Industrial Engineer Manager Specialist -

Industrial Engineer Manager Specialist Can you help us shape the future IT foundation for novelty development of LEGO products? Then join us in a global position in our R&D organisation to facilitate, streamline and digitalize our novelty development process. Find the right balance between design,
LEGO SYSTEM A/S - 2018-10-16 - unspecified

Installation Engineer within Business Area Wind Offshore -

Do you want to shape the future? Vattenfall is one of Europe’s largest electricity generators and producer of heat and operates in Sweden, Denmark, Germany, the Netherlands and the UK. Our strategy is to reduce emissions from power generation with a road map to achieving climate neutrality by 2050. 
Vattenfall A/S - 2018-10-06 - unspecified

Junior Bookkeeper - Part-time -

At Meneto, we strive to make life easier for small- and medium-sized companies handling bookkeeping, VAT and taxes. Our automated accounting system gives our clients security, that their accounting matters are done properly, so they are compliant. As our Junior Bookkeeper, you’ll be joining a successful
Meneto Software ApS - 2018-10-02 - unspecified

Låsesmed København -

Norh låseservice & låsesmed søger en låsesmed i København på fuldtid www.norh.eu/laasesmed Norh låservice & låsesmed, er en låsesmeds virksomhed som startede op i København af tre ildsjæle fra Jylland. Norh er nu blevet større
Norh - 2018-09-12 - unspecified

LV Power Engineer for substations for our offshore wind farms -

Would you like work for a world leader within renewable energy and take up the technical challenges regarding design and construction of our onshore/offshore substations?   Join us and become our new LV Power Engineer in Substation Electrical & Commissioning Management where you’ll manage
Ørsted A/S - 2018-08-11 - unspecified

Nattevagt Sælger - 61195 -

DU TAGER HÅND OM VORES KUNDER, VI TAGER HÅND OM DIGVi har et rask tempo i vores butikker. Sammen med dine kolleger kommer du til at løse mange forskellige typer af opgaver, opnå nye færdigheder og have det sjovt i et energifyldt miljø. Ingen dage er ens, og alle
Circle K A/S - 2018-08-09 - unspecified

Ny leder søges til Marengsen -

Er du den empatiske og nærværende leder, som værdsætter tid og samvær med børnene? Og kan du skabe ro, rammer og tryghed og samtidig være den visionære leder? Så er du den, vi søger til vores selvejende institution med 3 stuer og 52 børn
Accountor Institutionsservice A/S - 2018-09-20 - unspecified

Organiseret medarbejder til genvindingsplads i Brøndby -

Til vores kunde i Brøndby søger Ramsdal Profil Match en engageret og effektiv medarbejder til at blive en del af deres faste hold på genvindingspladsen. Jobbet Du vil blive del af et dygtigt og dedikeret, som dagligt sørger for at holde pladsen ren og præsentabel. Arbejdet
RAMSDAL PROFIL MATCH ApS - 2018-08-11 - unspecified

PLC Programmør -

PLC programmør Hvis du kunne tænke dig at prøve noget andet, søger vi snarest en dygtig PLC programmør med erfaring i: programmering og indkøring af nye maskinanlæg projekt opfølgning fejlfinding på bestående anlæg kundekontakt
F L TEKNIK A/S - 2018-10-03 - unspecified

Plumbers -

unspecified
Metalguide ApS - 2018-08-25 - unspecified

Postdoc in Super Resolution Ultrasound Imaging -

A 3-year postdoc position is available at the Center for Fast Ultrasound Imaging (CFU) at the Department of Electrical Engineering from December 2018. The project is co-funded by the Innovation Foundation project on Super Resolution Ultrasound Imaging. The project is carried out in collaboration between
Danmarks Tekniske Universitet - 2018-10-17 - unspecified

Product Owner for engineering applications for wind power operations -

Do you have the drive and passion to lead the digital transformation for next-generation wind turbine operations? Are you interested in joining the world’s largest developer and operator of offshore wind power? Join us as Product Owner for our O&M Engineering Applications portfolio for wind power
Ørsted Vind A/S - 2018-07-27 - unspecified

Selvstændig / Franchisetager -

Har du lyst til at blive selvstændig/franchisetager … På grund af øget travlhed, søger vi en profil som har lyst til at blive selvstændig inden for vikar –og rekrutteringsbranchen. Fra opstart vil der være givende opgaver at tage fat på, specielt på
NYGAARD & CO. v/Ove Nygaard - 2018-10-24 - unspecified

Senior Information Security Consultant Operational Technology (OT) -

A.P. Moller – Maersk Group is dedicated to delivering the highest level of customer-focused and reliable ocean transportation services. Our vision, built from a strong heritage of uprightness, constant care, and innovation, has guided our business operations since the first Maersk vessel sailed in
MAERSK LINE A/S - 2018-10-04 - unspecified

Senior Load Engineer Offshore Structures -

Vattenfall is one of Europe`s largest electricity generators and producers of heat. We operate in Sweden, Denmark, Germany, the Netherlands and the UK. Our strategy is to reduce emissions from power generation with a road map aiming at achieving climate neutrality by 2050. Do you want to shape the
Vattenfall A/S - 2018-08-09 - unspecified

Senior Project Manager -

For our Operational Excellence Team in Blade Plant Aalborg we are looking for an experienced Senior Project Manager with solid hands-on experience to be independently responsible for driving technical implementation and/or improvement projects in accordance with the project specific target agreement.
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S Udvikling - 2018-08-30 - unspecified

Senior solutions architect til NNIT - agile/.net - snarest muligt -

Vi jagter en Senior solution arkitekt som kan indgå i et team hvor NNIT har ansvaret for udvikling af platform som overordnet er udviklet på baggrund af .Net med stor integration ud mod eksterne systemer samt tæt relateret til en AX løsning. Det er en end 2 end løsning
Worksome ApS - 2018-09-05 - unspecified

Technical Project Leader -

Excited by the prospect of working in a fast paced ever changing worldwide industry? Skyways Technics A/S is looking for a Technical Project Leader to play a crucial role in supporting our Base Production and acting as the key link between Production and our customers. Your main responsibility will
SKYWAYS TECHNICS A/S - 2018-10-23 - unspecified