Arbejde Afdelingsleder til Fonden Hedehusets Botilbud og Bostøtte unspecified Botilbuddet Fuglsang og Harlekin Bostøtte - jobtilbud

GÆLDER
id: NDk2OTg3MiA3

reference: 4969872

documentId: 4969872

connectionPointId: 7

lastModificationDate: 1554294625456

stillingsbetegnelse:
Afdelingsleder til Fonden Hedehusets Botilbud og Bostøtte

jobbeskrivelse:

Botilbuddene Fuglsang og Harlekin Opgang samt Harlekin Bostøtte søger en erfaren og dygtig afdelingsleder pr. 1. juli 2019

Da vores dygtige og engagerede afdelingsleder efter 35 års tro tjeneste har valgt at gå på efterløn, søger vi nu hendes afløser.

Botilbuddene Fuglsang og Harlekin Opgang har plads til i alt 16 beboere, visiteret efter Servicelovens § 107 eller 108. Vores dejlige tilbud ligger i den skønne by Mariager, hvor hele Fonden Hedehusets historie startede med anbragte børn og unge for 35 år siden.

Udover den faglige og daglige ledelse af botilbuddene, bliver du også leder for medarbejderne i vores bostøtteteam. Her leverer vi støtte efter Servicelovens § 85 til borgere i eget hjem.

Du bliver nærmeste daglige leder for ca. 18 engagerede medarbejdere, bestående af både fastansatte og vikarer.

Stillingen som afdelingsleder for Botilbud og Bostøtte er en attraktiv, spændende men også krævende stilling. Derfor leder vi efter en kandidat, der allerede har erfaring som leder inden for det specialiserede socialområde – inden for voksen- og handicapområdet.

Vi forventer at du har en lang eller mellemlang videregående socialfaglig uddannelse, enten som pædagog, socialrådgiver eller psykolog. Gerne suppleret med efteruddannelse og/eller lederuddannelse.

 Målgruppen som vi arbejder med ligger inden for områderne:

  • lettere grad af udviklingshæmning
  • autismespektrum forstyrrelse
  • ​opmærksomhedsforstyrrelser og ADHD
  • tilknytnings- og kontaktforstyrrelser
  • psykiske lidelser (angst, depression)
  • Særlige sociale problemer

 

Ledelsen og personalegruppen har i 2018 vedtaget et nyt værdigrundlag, som bygger på

  • Dedikation
  • Professionalisme
  • Den gode atmosfære

Vores strategi for 2019 – 2021 bygger på netop disse tre værdier, og i særdelshed faglighed og professionalisme er noget, vi i hele organisationen i de næste år kommer til at fokusere meget på. Vi forventer, at du som afdelingsleder er et fagligt fyrtårn, og at du brænder for at omsætte viden til handling, og at du med netop denne dagsorden kan bevare den gode atmosfære samt vores medarbejderes dedikation i det pædagogiske arbejde.

Vi forventer, at du er en ambitiøs, tydelig og anerkendende leder. Vi er en arbejdsplads med højt til loftet, og du vil derfor naturligvis få masser af albuerum til at sætte dit eget personlige og professionelle præg på udviklingen af vores tilbud.

Vores kommende lederskifte er i sig selv en forandringsproces. Forandringer er nødvendige. For nogle er de spændende og motiverende, men for andre kan de synes unødvendige og angstprovokerende. Vi håber og tror på, at du som en dreven og anerkende leder har forståelse for forskelligheder, og at du formår at sætte pris på dem. Hvis du evner denne balance, og du formår at motivere og facilitere udviklings- og forandringsprocesser, så dine medarbejdere har lyst til at følge dig, så kan du meget vel være den, vi søger som vores nye afdelingsleder.

Vi stiller temmelig høje krav til vores pædagogiske arbejde. Både i den daglige pædagogiske praksis, men i lige så høj grad til skriftlig dokumentation, både indad i organisationen og udadtil i forhold til vores samarbejdspartnere. Derfor får du i dette job brug for dine gode kommunikative evner i både tale og skrift.

Som afdelingsleder referer du ansættelsesmæssigt til direktøren for Fonden Hedehuset. Dine lederkolleger på tværs af organisationen består af afdelingslederen for vores Dagtilbud og STU samt afdelingslederen for vores Opholdssteder for børn og unge. I den samlede ledergruppe ønsker vi at stå stærkt sammen om kvalitet og udvikling af vores organisation.

Et godt arbejdsmiljø er altafgørende for et godt pædagogisk arbejde. Du vil som afdelingsleder være udpeget som arbejdsleder i den lokale arbejdsmiljøgruppe, som udover dig består af en medarbejdervalgt arbejdsmiljørepræsentant. Derudover bliver du medlem af fondens samarbejdsudvalg (SU), som består af direktøren, afdelingsledere, arbejdsmiljørepræsentanter samt talsmænd på tværs af organisationen.

I det daglige ledelsesarbejde får du hjælp af en deltidsansat souschef, som lige for tiden har som primært fokus at sørge for opstilling af pædagogiske målsætninger samt udarbejdelse af udviklingsplaner og statusrapporter. Der vil naturligvis være mulighed for i fremtiden at ændre på denne arbejdsfordeling.

Du kan her se en mere udførlig, men ikke nødvendigvis udtømmende stillingsprofil.

 

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en fuldtidsstilling uden øverste arbejdstid.

Din primære arbejdsplads vil være på Botilbuddet Fuglsang, Fælledvej 13, 9550 Mariager.

 

Lønnen forhandles individuelt med afsæt i SL’s lønoversigt for ledere og afdelingsledere ved døgntilbud.

 

Efter 3 måneders ansættelse bliver du optaget i Fonden Hedehusets firmapensionsording, hvortil arbejdspladsen giver et pensionsbidrag på 14 % af den pensionsgivende løn.

 

Du vil være omfattet af Fonden Hedehusets sundhedsforsikring.

 

Fonden Hedehuset er medlem af Optiplus, hvorigennem du som ansat har mulighed for at gøre brug af virksomhedens fordelsaftaler på fx forsikringer, billeasing, serviceaftaler m.m.

 

Tidsfrister

Ansøgningsfrist: Onsdag den 15. maj 2019 kl. 12.00

1. samtalerunde: 22. maj 2019

2. samtalerunde: 27. maj 2019

Kontraktforhandling: 29. maj 2019

Tiltrædelse: 1. juli 2019

 

Ansøgning:

Din ansøgning vedlagt opdateret CV, evt. referencer samt dokumentation for uddannelse fremsendes på mail til hedehuset (at) hedehuset.dk.

Mrk.: Ansøgning Afdelingsleder

 

Yderligere information om stillingen

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til i al fortrolighed at kontakte direktør Carsten Bredahl på tlf. 96 68 27 24.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!numberOfPosts: 1

jobCategoriesCodes_0: http://data.europa.eu/esco/isco/C1344

abstractJV_contact_0:
Send ansøgning på en af de angivne kommunikationskanaler

positionTypeCode: directhire

contractTypeCodes_0: fulltime

Arbejdsgiver Navn: Botilbuddet Fuglsang og Harlekin Bostøtte

source: DK-STAR

GÆLDER

Similiar jobtilbud

Adjunkt med specialviden om EU-projekter og planteproteiner søges til ernæring- og sundhedsuddannelsen -

På Professionshøjskolen Absalon er det vores ønske at bidrage med forskning og udvikling, der skal styrke vores uddannelsers kvalitet, og på den måde skabe bedre løsninger i praksis. Ernæring- og sundhedsuddannelsen søger nu en adjunkt til en tidsbegrænset stilling. Du skal fortrinsvis indgå
Campus Slagelse - Ankerhus, Ernæring og Sundhed samt Kantine - 2019-01-31 - unspecified

Assistant Professor in Food Production Engineering -

The National Food Institute (DTU Food), a department at the Technical University of Denmark (DTU), invites applications for a position as Assistant Professor in Food Production Engineering. The Food Production Engineering research group has a dynamic staff with high international visibility, many research
Danmarks Tekniske Universitet - 2018-12-22 - unspecified

Assistant Professor in Multi-Material 3D Printing and Tissue Engineering -

DTU Health Technology at the Technical University of Denmark invites applications for a position as Assistant Professor within multi-material 3D printing and tissue engineering. The assistant professorship is a permanent entry-level faculty position. DTU Health Technology wishes to strengthen the activities
Danmarks Tekniske Universitet - 2019-04-06 - unspecified

Associate Professor in Library Science and Knowledge Communication -

The Department of Design and Communication at the University of Southern Denmark, Faculty of Humanities, invites applications for a position as associate professor in Library Science and Knowledge Communication. The educational program is located at the university\'s campus in Kolding and the position
Syddansk Universitet, Kolding - 2018-12-18 - unspecified

Bliv Caterelev i Eurest -

Vil du have den bedste uddannelse indenfor Gastronomi? Så se her:Talentspor og internationale konkurrencer Hos Compass Group vil vi gerne give dig den bedste uddannelse indenfor Gastronomi. Derfor har vi sammensat et forløb, som giver dig de bedste muligheder for at dygtiggøre dig og udvikle dig under
Eurest Kantine, Arla Foods Fonden Viby - 2019-01-19 - unspecified

Chauffør søges -

unspecified
CCVO - 2018-10-16 - unspecified

Chauffør -

unspecified
BENT NIELSEN 2013 ApS - 2019-04-02 - unspecified

Commercial Solutions and Negotiations Executive -

Shape commercial deals with Danish Enterprise customers Microsoft is going through a transformational change to become a cloud-first company delivering first in class technology and enabling our customers’ digital strategies. As a Commercial Executive you will be part of a dedicated and specialized
MICROSOFT DANMARK APS - 2018-12-04 - unspecified

Director of the Center for Life Long Learning at DTU -

Challenging future ahead Technology and access to revolutionary new knowledge is rapidly changing the world and accelerating the need for a workforce transformation. In response, companies and employees around the world must prioritize and address reskilling and upskilling in an entirely new way. Center
Danmarks Tekniske Universitet - 2018-12-11 - unspecified

Documentation Specialist -

Siemens Gamesa Renewable EnergyJob ID: 13057 Location: Brande Organization: Siemens Gamesa Renewable Energy in Denmark Mode of employment: Full-time About the position:With a worldwide installed capacity of 75 GW, Siemens Gamesa Renewable Energy has a presence in more than 90 countries and a team of
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S - 2018-11-20 - unspecified

Er du vores nye tekniker? -

Fagtek er en veletableretvirksomhed inden for service på spånsugning, sløjdmaskiner og gasinstallationer på skoler rundt omkring i Danmark. Vi har travlt i vores serviceafdeling og søger derfor en selvstændig og serviceorienteret tekniker til Nordjylland og ser gerne,
FAGTEK A/S - 2018-09-28 - unspecified

FRISØR MED 4-ÅRIGE FRISØRUDDANNELSE -

VI VIL SÅ GERNE VÆRE EN MERE ;o)Vi søger en frisk FRISØR med den 4-årige uddDu er humørfyldt, ambitiøs og kreativ.Du kan tage ansvar,gøre ting af dig selv.Du ønsker at arbejde i en GRØN SALON, så ingen perm, osv....Du vil elske at have FRI HVER LØRDAGDu vil sætte pris på en behavelig atmosfære,
FRISØR DORTE ØRUM - 2018-12-01 - unspecified

IT arkitektur- og GDPR compliance review. Snarest, København. -

Note: Dette er et freelancejob på Worksome - Danmarks største platform for professionelle konsulenter og freelancere. Se mere om virksomheden og stillingen og ansøg via Worksome her: https://use.worksome.dk/job/7157 Vi vil gerne have en web app som snakker sammen med vores backend. Lige pt er
Worksome ApS - 2019-02-15 - unspecified

Kok søges til Restaurant Asia i Nykøbing F -

Kok søges til vores nye Restaurant Asia i Nykøbing F Det er ikke et krav at du er uddannet kok, men du skal have erfaring indenfor faget. Oplæring vil finde sted. Tiltrædelse hurtigst muligt Jobbet er en fuldtids stilling Ansøgning ved personlig henvendelse til Hao
Restaurant Asia - 2018-09-11 - unspecified

Manufacturing Associate -

SummaryDo you want to play an important role within world class biotech production at Biogen? And do you have experience and knowledge of biopharmaceutical production within bulk production? If so, you may be our new colleague in our Large Scale Manufacturing Business Unit. Job DescriptionJob Category:
BIOGEN (DENMARK) NEW MANUFACTURINGApS - 2019-03-08 - unspecified

Maskinmontør -

Back Up Vikar A/S søger for kunde i Sønderborg Til virksomhed beliggende i Sønderborg opland søges 5 medarbejdere til maskinmontage. Opgaven består i at samle induistrimaskiner internt i samleværksted, derfor skal du have erfaring fra lignende opgaver og kunne
Sønderborg - 2018-09-07 - unspecified

Medhjælper til Produktionschefen -

Vi søger en medarbejder ( M/K ) som kan hjælpe vores produktionschef samt være produktionschefens stedfortræder. Det er et krav, at du kan arbejde selvstændigt,  lave produktions planlægning og kan oprette ordrer i e-conomic og har følgende kompetencer:
J-COATING A/S - 2018-10-19 - unspecified

Murer søges til et 4-ugers projekt i Odense. -

Adecco Construction søger en murer til 4-uger projekt i Odense.  Vi søger to dygtige murere til et projekt i Odense med start hurtigst muligt! Projektet har en varighed af 3-4 uger. Arbejdsopgaver: Arbejdsopgaverne er meget varierede, og kan være inden for følgende områder:
ADECCO A/S - Construction/Brøndby - 2018-09-06 - unspecified

PhD Scholarship in Ship Motion Dynamics Coupled with Data Analytics -

DTU Mechanical Engineering in cooperation with NTNU AMOS - Centre for Autonomous Marine Operations and Systems has an open PhD position in ship motion dynamics coupled with the subfields of estimation theory, and data analytics and communication. The multidisciplinary PhD project will address sea state
Danmarks Tekniske Universitet - 2018-09-25 - unspecified

Postdoc specialized in stem cells and neuroscience -

A postdoctoral position is available immediately for a highly motivated post-doctoral researcher within the Center for Translational Neuromedicine (CTN). Our research team Center for Translational Neuromedicine is part of the Faculty of Health and Medical Sciences, University of Copenhagen, and
KU - SUND - PANUM KBH N - 2019-03-07 - unspecified

Professorship (with special responsibilities) in Statistical Modelling of Complex Aquatic Living Systems -

Applications are invited for a position as professor with special responsibilities in the research field of statistical modelling of complex aquatic living systems. The professorship is affiliated with the National Institute of Aquatic Resources (DTU Aqua), Section for Marine Living Resources located
Danmarks Tekniske Universitet - 2019-02-19 - unspecified

PROJEKTCHEF TIL NATIONALT CENTER FOR KYST- OG LYSTFISKERTURISME - ASSENS KOMMUNE -

Vil du stå i spidsen for en af Danmarks nye spændende attraktioner?  Assens Kommune søger en projektchef, der vil stå i spidsen for etableringen af et kommende Nationalt Center for Kyst- og Lystfiskerturisme. Enestående kystfiskeriFyn er kendt for sit gode fiskevand. Igennem generationer
GENITOR ApS - 2018-12-21 - unspecified

Rengøring på Hotel -

Til vores kunde i Gråsten området, søger vi 2 energiske rengøringsassistenter til længerevarende vikariater i hotelbranchen.Job 1 daghold: mandag-fredag fra ca. kl. 07-12 Job 2 weekendhold: lørdag og søndag 09-15:00Gældende for begge job er, at man bliver til man er færdig.Virksomheden har
BACK UP VIKAR A/S - 2019-04-10 - unspecified

SALGSINGENIØR -

Til salg af specialgasser samt tilhørende udstyr og installationer, som sælges til virksomheder inden for Life science, forsknings- og uddannelsesinstitutioner samt til laboratorier Virksomhedsbeskrivelse:Strandmøllen er en velkonsolideret fondsejet dansk virksomhed, der beskæftiger
PROFILPARTNERS ApS - 2018-08-17 - unspecified

Senior Frontend Developer -

At Issuu, we empower content creators through cutting edge tools, technology and services. We exist to help creators of longform, highly visual content build audiences and businesses. We\'re looking for a senior Frontend Developer to join our ride.We are the right company for you, if youwant to work
ISSUU ApS - 2019-01-10 - unspecified

Studenterinstruktorer på Bacheloruddannelsen Statskundskab, Samfundsfag og Tilvalg samt Bacheloruddannelsen i Politik og økonomi samt Folkesundhed 1009196 -

Ved Institut for Statskundskab opslås et antal stillinger som studenterinstruktorer i forårssemestret 2019 på Bacheloruddannelsen Statskundskab, Samfundsfag og Tilvalg samt Bacheloruddannelsen i Politik og økonomi samt Folkesundhed - i fagene: a) Politisk teori, 2. semester b)
Aarhus Universitet - 2018-10-13 - unspecified

Supply Chain Process Manager in Inbound Supply Management -

Do you want to be part of a dynamic team that drives and supports supply chain optimisation projects within purchasing and planning? Can you handle optimising planning processes and utilising the newest available technology? Then, you may be the Supply Chain Process Manager we are looking for. NåAbout
NOVO NORDISK A/S - 2018-12-11 - unspecified

Tandplejervikariat -

Tandplejer søges snarest til vikariat fuldtid/deltid til klinik i Aalborg .   Vi er fire tandlæger og to tandplejere på en travl klinik. Du kan forvente et godt miljø med god sparring og samarbejde.   Ansøgning sendes til mail info (at) smiligen.dk   Kontakt
Tandlægerne Andersen & Bentsen I/S - 2018-09-26 - unspecified

Two System and Application Architects for \"Application, Web and Cloud architecture\" -

Every day, thousands of people make calls, play games or listen to music with one of our best-in-class headsets and audio devices. Software is essential to make this happen and we are now searching two new colleagues to join our “Application, Web and Cloud Architecture” team. About being an
SENNHEISER COMMUNICATIONS A/S - 2019-01-19 - unspecified

Vikarer søges ASAP til produktionsvirksomhed i Them -

Larsen vikar søger for kunde, som har brug for vikarer asap til længerevarende vikariater.Kunden er en større produktionsvirksomhed beliggende i Them.Mødetiderne er lidt umulige hvorfor man skal have bil/knallert/cykel for at kunne møde til tiden.Det drejer sig om pakning af varer samt forefaldende
Larsen Vikarbureau ApS - 2019-04-11 - unspecified